Zakazali tuču do istrebljenja

Sprema se masakr u Milanu

Zakazali tuču do istrebljenja

Fudbal -
Zaraćene grupe navijača Partizana planiraju konačan obračun za 25. oktobar, na gostovanju crno-belih Interu u 3. kolu LE

Dokle više?Utakmici 3. kola Lige Evrope između Intera i Partizana prethodiće veliki sukobi zaraćenih frakcija navijača crno-belih! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, dve grupe zakazale su masovnu tuču na tajnoj lokaciji u blizini Milana, nakon koje će jedna od huliganskih ekipa zauvek nestati sa stadiona u Humskoj 1.Poslednjih godinu i po dana besni rat za prevlast na južnoj tribini. Sukobi su, dosad, odneli nekoliko žrtava, a ono što se sprema za 25. oktobar sluti da bi u tuči u Milanu moglo da bude još gore.Jedan od vođa i učesnika predstojeće masovne tuče u Milanu otkriva za naš list scenario nove srpske tragedije u Milanu.- Nema mesta za obe grupe, a nikad ga nije ni bilo. Sukob u Nišu je prelio čašu i vreme je da zauvek završimo s ljudima koji po instrukcijama žele da unište Grobare. Gostovanje u Milanu je idealna šansa da rešimo taj problem. Obračun će biti daleko od očiju srpske policije i nakon toga će se znati kome je mesto na stadionu u Humskoj - kaže navijač Partizana i dodaje:- Biće i tuče s navijačima Intera, koji nas mrze zbog dobrih odnosa s Milanezima.

Danas dve godine od ĐenoveKad su srpski navijači poslednji put gostovali u Italiji, pre tačno dve godine, dogodila se jedna od najvećih bruka u istoriji našeg fudbala. Tada su huligani Crvene zvezde otišli u Đenovu na meč između Italije i Srbije s namerom da linčuju golmana „orlova“ Vladimira Stojkovića i na svaki način spreče odigravanje utakmice.Na početku susreta na teren su pale desetine baklji, a jedan od vođa sa Zvezdinog severa Ivan Bogdanov zajedno sa svojim pomoćnicima isekao je zaštitnu mrežu i primorao sudiju da prekine meč. Disciplinski organi UEFA kaznili su FSS jednim mečom bez prisustva publike, kao i zabranom organizovanog odlaska navijača na gostovanja, plus novčano 120.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track