Zvezda traži dresove, Leđea hoće novac

Dug ili nesporazum

Zvezda traži dresove, Leđea hoće novac

Fudbal -
kašnjenje komercijalne robe, uz opremu za ompladince, kao i nedostatak dresova i opreme koje već dva meseca nema u prodavnicama, uslovili su reakciju uprave kluba sa „Marakane“

Pre nekoliko dana u javnosti se pojavila informacija da su čelnici Crvene zvezde nezadovoljni poslovanjem italijanske firme Leđea, ovogodišnjeg sponzora kluba sa „Marakane“. Mediji pišu da su kašnjenje komercijalne robe, uz opremu za ompladince, kao i nedostatak dresova i opreme koje već dva meseca nema u prodavnicama, uslovili su reakciju uprave kluba sa „Marakane“.

Deo rukovodstva podneo je navodno Upravnom odboru zahtev za raskid saradnje kako bi se okončala agonija sa dresovima i kako bi se, kako se navodi, prekinulo sramoćenje najtrofejnijeg srpskog kluba zbog neprofesionalnosti Italijana.

Stiglo i zvanično saopštenje pomenute italijanske firme koje prenosimo u celosti.

Leđea želi da napomene da je u pitanju kompanija koja je, osim Crvene zvezde, spoznor mnogim fudbalskim klubovima širom sveta i do sada se niko nije žalio na usluge, kao ni na kvalitet naših proizvoda.“„Na osnovu vesti koje su se pojavile u vezi sa nezadovoljstvom Crvene zvezde poslovanjem naše kompanije možemo da kažemo da su informacije nepotpune i netačne. Leđea je svoj deo ugovora koji se tiče proizvodnje obavila na vreme i još uvek čeka na isplatu finansijskih obaveza tako da je za nedostatak robe u Srbiji isključivo odgovorna Crvena zvezda.“„Leđea je uradila sve što je potrebno kako bi ispoštovala svoje obaveze i očuvala dobru poslovnu saradnju, a sada trpi posledice grešaka koje je načinila druga strana ugovora.“, stoji u saopštenju italijanskog proizvođača opreme Leđea.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track