Čelsi demolirao Aston Vilu

Bane strelac

Čelsi demolirao Aston Vilu

Fudbal -
Plavci su sa sedam golova iskalili bes nad gostima iz Birmingema

LONDON - Fudbaleri Čelsija ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Aston Vile rezultatom 8:0, u poslednjem meču 18. kola Premijer lige.

Ekipa Rafaela Beniteza pružila je na ovom meču verovatno najbolju partiju od početka sezone, i ukoliko ovako nastave može lako da se dogodi da španski stručnjak ipak pridobije simpatije navijača.

Strelac trećeg pogotka za Plavce bio je srpski reprezentativac Branislav Ivanović.

Prednost Čelsiju doneo je napadač Fernando Tores početkom trećeg minuta utakmice i to je bio najbrži pogodak Španca u Premijer ligi. U nastavku meča Čelsi je nastavio da pritiska odbranu gostiju, a do 2:0 stigli su nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca Davida Luiza.

Plavci su na odmor otišli sa ubedljivih 3:0, a najzaslužniji za to bio je srpski reprezentativac Branislav Ivanović. Bane se nakon velike gužve u kaznenom prostoru sjajno snašao i jakim udarcem poslao loptu u mrežu.

Čelsi je nastavio da opseda gol Aston Vile i u drugom poluvremenu. Navijači domaće ekipe su uživali u igri svojih ljubimaca. U 59. minutu usledila je prava majstorija Frenka Lamparda za velikih 4:0. U 74. minutu Ramires je povisio na 5:0, nako odličnog proigravanja mladog Brazilca Piazona. Samo nekoliko minuta kasnije napravljen je jedanaesterac nad Oskarom, a mladi fudbaler Čelsija dobio je priliku da ga izvede i bio je uspešan (6:0).

Fenomenalnim golom Eden Azar je povisio na neverovatnih 7:0. U 89. minutu Lukas Piazon uspeo da izbori penal, ali nažalost nije bio precizan sa bele tačke. Samo minut kasnije Ramires svojim drugim golom na meču stavlja tačku za apsolutnu katastrofu Vile (8:0).

http://www.youtube.com/watch?v=_fJjOBrgfaQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track