Mesi: Uživaću u nagradama kad prestanem da igram

Stvarno najbolji

Mesi: Uživaću u nagradama kad prestanem da igram

Fudbal -
U izboru za Zlatnu loptu Argentinac je dobio 41,6 odsto glasova, Ronaldo je imao 23,68 odsto, dok je trećeplasirani Inijesta imao 10,91 odsto glasova.

BARSELONA - Najbolji fudbaler sveta, Argentinac Lionel Mesi rekao je danas da će o brojnim individualnim nagradama uživati tek kada završi igračku karijeru.

"Naravno da sam veoma srećan zbog osvajanja Zlatne lopte, pogotovo što je četvrta uzastopna. Potrudiću se da pronađem mesta za nju na polici u sobi sa trofejima kod kuće. Ipak, nemam vremena sada da stanem i uživam u njima, jer moram da razmišljam o utakmicama koje dolaze", rekao je Mesi španskim medijima.

Argentinski napadač sinoć je na svečanoj ceremoniji u Cirihu dobio Zlatnu loptu ispred fudbalera Reala Kristijana Ronalda i saigrača iz Barselone Andreasa Inijeste.

Mesi je tokom 2012. postigao ukupno 91 gol i oborio 40 godina star rekord Nemca Gerda Milera (85 pogodaka).

"Ne razmišljam o tome da li sam najbolji na svetu, samo se trudim da uživam na terenu. Pritom, raspored nam je stvarno "gust", jer igramo utakmice na svaka tri dana. Na kraju karijere imaću dovoljno vremena da se osvrnem i vidim šta sam postigao", zaključio je Mesi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track