POMIRENJE: Džajić i Čović nastavljaju zajedno!

Na sastanku UO

POMIRENJE: Džajić i Čović nastavljaju zajedno!

Fudbal -
Završena je sednica Upravnog odbora Crvene zvezde
1 / 10

BEOGRAD - Predsednik i potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i Nebojša Čović rešili su međusobne nesporazume na večerašnjem sastanku upravnog odbora i obojica će ostati na funkcijama.

Sastanak UO na stadionu u Ljutice Bogdana trajao je dva sata i 15 minuta.

"Nesporazum između predsednika i potpredsednika je izglađen. Nastavljamo dalje", rekao je kratko Tanjugu Petar Škundrić, predsednik Sportskog društva Crvena zvezda.

Do sukoba između Džajića i Čovića došlo je prethodne srede, pojedini mediji objavili su da je bilo i fizičkog kontakta, ali ta informacija je u međuvremenu demantovana sa više strana.

Predsednik kluba Dragan Džajić je stigao oko 17,00 sati, dok je potpredsednik Nebojša Čović u prostorije kluba ušao pola sata kasnije. Oni nisu želeli da daju izjave okupljenim novinarima. Ubrzo potom su stigli i ostali članovi UO kluba. Dvojica visokih funkcionera bila su danas na svojim radnim mestima, a posle pauze za ručak vratila su se na stadion.

http://www.youtube.com/watch?v=VCAt16PWgTA
Upravnog odbora

Džajić i Čović nisu se videli od srede, kada su svi mediji preneli vest da je došlo do fizičkog obračuna. Međutim, Čović je demantovao da je došlo do sukoba. Džajić je potom objavio da će se povući sa mesta predsednika, ali je i ta informacija demantovana.Na sastanak UO stigao je i predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić.Članovi UO raspravljaće i o poboljšanom ugovoru sa kompanijom Gasprom, od kojeg će najverovatnije profitirati i ostale sekcije sportskog društva crveno-belih.Jedna od tačaka dnevnog reda trebalo bi da bude i status defanzivca crveno-belih Milana Jovanovića koji je vraćen sa priprema u Turskoj zbog grubog kršenja klupske discipline.Pored Džajića i Čovića, u upravnom odboru crveno-belih su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track