DŽAJIĆ I ČOVIĆ: Ostajemo i rešavamo krizu

REŠENA MISTERIJA

DŽAJIĆ I ČOVIĆ: Ostajemo i rešavamo krizu

Fudbal -
Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović izjavili su da je Zvezda iznad svih

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović posle sastanka Upravnog odbora izjavili su da je klub iznad svih pojedinaca i da zajedno nastavljaju započeti posao.

"Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao u interesu Crvene zvezde, jer je ona iznad svih nas", rekao je Džajić novinarima posle sastanka na stadionu crveno-belih.

Na njegove reči nadovezao se i Čović.

"Nemam ništa da dodam, ni da oduzmem. Kao što sam rekao u saopštenju, mi smo naše probleme rešili u interesu kluba. Nastavićemo da radimo još jačim intenzitetom, jer je Zvezda u velikoj krizi", poručio je Čović.

http://www.youtube.com/watch?v=7JTVh1G_mhc

Sastanak UO na stadionu u Ljutice Bogdana trajao je dva sata i 15 minuta.

Pre obraćanja dvojice najmoćnijih ljudi u klubu, sportski direktor Zoran Stojadinović rekao je da se na sednici nije raspravljalo o statusu Milana Jovanovića, niti o eventualnim pojačanjima, jer se čeka izveštaj trenera Jankovića.

"Nije rešen (status Jovanovića), pošto ćemo u utorak razgovarati sa trenerom Jankovićem. Očekujemo da nam približi celu situaciju, šta se to tamo desilo, pa ćemo od sutra rešavati i taj problem."

Stojadinović ništa novo nije imao da kaže ni kada su u pitanju pojačanja.

"Ovo što smo doveli do današnjeg dana, to "stoji", čekamo izveštaj Jankovića sa priprema, i onda ćemo videti da li je potrebno da nekog još dovodimo ili ne".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track