POMOĆ: Zvezda šalje Jovanovića na lečenje od alkoholizma!

Rešavaju problem

POMOĆ: Zvezda šalje Jovanovića na lečenje od alkoholizma!

Fudbal -
Crveno-beli odlučili su da pošalju Jovanovića na lečenje od alkoholizma

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da pomogne svom štoperu Milanu Jovanoviću tako što će ga poslati na odvikavanje od alkohola, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Trener Zvezde Aleksandar Janković danas će na sednici Upravnog odbora, koja je zakazana za 17 časova, izneti šta se dešavalo tokom priprema u Antaliji. Posle sednice biće izdato i saopštenje, a po svemu sudeći UO ponudiće Milanu Jovanoviću da se uključi u program lečenja od alkoholizma.

Iskusni štoper crveno-belih nije žele da komentariše saznanja medija.

"Očekujem da me kontaktira neko iz kluba i saopšti odluku, do tada ne želim ništa da komentarišem", rekao je za Kurir Jovanović.Fudbaler Zvezde nedavno je vraćen u Beograd sa priprema ekipe u Antaliji. Trener crveno-belih Aleksandar Janković odstranio je iz tima Jovanovića zbog kršenja klupske discipline i konzumiranja alkohola.Naime, popularni Mrva se napio jedno veče u hotelu, nakon čega se uspavao i zakasnio na doručak.Iskusni defanzivac i ranije je pravio incidente koji su povezani sa konzumiranjem alkohola. U septembru je izazvao saobraćajnu nesreću na Čuburi u kojoj je lakše povređen jedan mladić. Protiv njega je tada podneta krivična prjava zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja, jer je nesreću navodno izazvao sa 0,93 promila alkohola u krvi.Trener Zvezde Aleksandar Janković rekao je da je Jovanović veoma pošten, iskren, čestit i da želi da učestvuje u rešavanju problema koji on ima. "Srpski Murinjo" je rekao da kada se taj problem reši voleo bi da ga ponovo ima u ekipi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track