RONALDO: Najsrećniji sam bio u Junajtedu!

Pati za Fergusonom

RONALDO: Najsrećniji sam bio u Junajtedu!

Fudbal -
Fudbaler Reala iz Madrida, portugalski igrač Kristijano Ronaldo čezne za danima provedenim u Mančesteru

Nostalgija.Fudbaler Real Madrida i jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo otkrio je da su mu najsrećniji dani u karijeri bili pre dolaska u Španiju, u dresu Mančester junajteda. Real i Junajted sastaće se ovog meseca u osmini finala Lige šampiona.

- S Junajtedom sam osvojio sve, tamo sam najviše uživao igrajući fudbal. Možda zato što sam bio tako mlad, ali bio je to fenomenalan deo mog života - izjavio je Portugalac i dodao:- Biti u Mančester junajtedu, koji je jedan od najboljih klubova na svetu, i to sa samo 18 godina... To je bio san!

Nakon emotivnog govora o prošlim danima, Ronaldo se diplomatski nadovezao i dodao da je vreme koje provodi u Madridu takođe uživanje.- Ne kažem da ne uživam ovde u Madridu, ali sada sam stariji i zreliji. Nisam više sanjar kakav sam bio dok sam bio mlad. Imam 28 godina i nisam početnik, sada sam sredovečan - izjavio je Portugalac.

Osvrnuvši se na prošle dane, Ronaldo je izjavio da menadžera Mančester junajteda Aleksa Fergusona i danas doživljava kao oca.- Došao sam sa 18 godina u Mančester, a Ferguson mi je pokazao kako da sazrim u fudbalskom svetu. Naučio me je kako da donosim prave odluke i zato mi je kao otac - zaključio je Ronaldo.

Fergi: Preskup za povratak!

Menadžer Mančester junajteda i čovek koji je Ronalda doveo u redove „crvenih đavola“ Aleks Ferguson izjavio je da klub nema novca da Portugalca vrati u klub.

- Kada govorimo o povratku Ronalda, govorimo o stotinama miliona evra, a to jednostavno nije izvodljivo. Trebalo je da tražimo 175 miliona za njega umesto 93. Tada nam ga sigurno ne bi odveli - izjavio je Ferguson.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track