DŽERARD: Navijači, pomagajte protiv Zenita

Apel kapitena Redsa

DŽERARD: Navijači, pomagajte protiv Zenita

Fudbal -
Liverpul je u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope poražen od Zenita s 2:0

LIVERPUL - Kapiten Liverpula Stiven Džerard pozvao je navijače da ispune tribine Enfilda na revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Zenita.

Liverpul neće imati nimalo lak zadatak, pošto je u prvom meču u Sankt Peterburgu ruski šampion slavio sa 2:0, golovima Hulka i Semaka.

"Neka dođu ranije i naprave što veću buku, tako će nam olakšati posao. Znamo da možemo da očekujemo buku, strast i posvećenost. Oni imaju veliki uticaj na meč. Oni su naš 12. igrač i ovo je situacija kada su nam potrebniji nego ikada, pogotovo posle ovakvog rezultata u prvom meču", rekao je Džerard za klupski sajt.

On je dodao da se i sada posle toliko godina "naježi" kada pre utakmice čuje čuvenu himnu navijača Liverpula "Youll Never Walk Alone".

"Himna mi sada više znači nego kada sam prvi put istrčao na teren. Tek kad postaneš stariji shvatiš koliko himna znači navijačima i klubu. Ovaj put i buka mora da bude velika. Mnogi igrači i menadžeri se uplaše zbog atmosfere na našem stadionu", poručio je Džerard.

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope Liverpul - Zenit na programu je sutra od 21.05.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track