JANKOVIĆ: Ne razmišljam o ostavci

Trener zna gde su greške

JANKOVIĆ: Ne razmišljam o ostavci

Fudbal -
Ne slažem se sa ocenama da voljni momenat nije na nivou, ali sve ovo što se dešava u klubu plus pritisak koji se svake godine bez titule povećava, reflektuje se na ekipu, konstatovao je Janković

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković, rekao je da i pored činjenice da tim koji trenira nije u 17 kolu Superlige savladao Rad ne razmišlja o ostavci.

"Nismo uspeli da dokrajčimo protivnika. Imali smo igrača više i prednost od 1:0 i ideja nam je bila da drugim golom rešimo pobednika, međutim, umesto toga mi smo primii gol iz praktično jedinog šuta rivala, a posle toga smo samo napadali stihijski. To je dakaz da ova ekipa mora da radi na stabilnosti", rekao je Janković.

Mladi strateg je istakao da posle remija sa Radom ne razmišlja o ostavci, ali je evidentno da mora da se preuzme odgovrnost.

"Ne slažem se sa ocenama da voljni momenat nije na nivou, ali sve ovo što se dešava u klubu plus pritisak koji se svake godine bez titule povećava, reflektuje se na ekipu", konstatovao je Janković.

Jedan od najslabijih u Zvezdinom timu bio je vezista Darko Lazović, koji je gotovo bio nevidljiv na terenu, ali je i pored toga trener stao u njegovu odbranu.

"Najlakše je reći da je on kriv, ali ne slažem se sa tom analizom. Imam zamerke na račun mnogih igrača, ali to je sve za našu internu analizu i ostaće među četiri zida", zaključio je strateg crveno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track