ŽELI DA BUDE SREĆAN: Robenu nedostaju trofeji

Čezne

ŽELI DA BUDE SREĆAN: Robenu nedostaju trofeji

Fudbal -
Holandski fudbaler nije osvojio trofej sa Bajernom u poslednje dve sezone

MINHEN - Fudbaler sredine terena minhenskog Bajerna Arjen Roben priznao je danas da "čezne" za trofejima, pošto prethodne dve sezone ovaj klub nije imao uspeha ni u Nemačkoj, ni u Evropi.

Poslednje trofeje Bajern je osvojio 2010. godine, kada je bio prvak Nemačke i osvajač nacionalnog kupa.

"Žarko želim da ponovo budem srećan zbog osvajanja nekog trofeja. Još su mi u sećanju scene kada podižemo pehare, to je zaista neverovatan osećaj. Bez dileme, najbolji je prvi trenutak nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Lepo je posle i kad se slavi na trgovima i na balkonu sa navijačima, ali tada ste već prespavali noć i glava vam je "čista"", kazao je Roben nemačkim medijima.

Bavarci u prvenstvu Nemačke vode na tabeli sa 17 bodova više od Borusije Dortmund. Klub iz Minhena nedavno je izborio i plasman u polufinale nacionalnog kupa, a u prvom meču osmine finala Lige šampiona Bajern je u Londonu savladao Arsenal sa 3:1.

"Moramo da idemo korak po korak. Sledeća nam je utakmica protiv Fortune u prvenstvu, a tek posle toga razmišljaćemo o Arsenalu. Ne smemo već sada da se zanosimo i da počnemo da sanjamo. Titule se osvajaju tek u maju", zaključio je Roben.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track