RAT U ZVEZDI: Lazović je igrač, a ne vreća novca!

RAT U ZVEZDI: Lazović je igrač, a ne vreća novca!

Fudbal -
Janković odgovorio Stojadinoviću: Verujem u Darka i znam ga, biće on veliki igrač

Klinč trenera i direktora.Stigla je još jedna potvrda da komunikacija između sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića i trenera Aleksandra Jankovića nije kako treba. Mladi trener je na zanimljiv način prokomentarisao fudbalera Darka Lazovića, kojeg je direktor pre nekoliko dana kritikovao zbog loših igara nazvavši ga Zvezdinim kapitalcem.- Lazovića treniram od decembra 2010. godine, verujem u njega i znam ga. Biće veliki igrač! Ne gledam ga kroz pare i kapital, već kao dečka koji ima veliki kvalitet - pecnuo je Stojadinovića Janković.Direktor Stojadinović i trener Janković opasno se su zakačili posle remija Crvene zvezde i Rada (1:1) kad su crveno-beli otišli na minus osam iza Partizana, uz očajnu igru. Tada je Stojadinović rekao da ovako više ne može! Ipak, Janković nije smenjen, dobio je oročenu podršku od dve nedelje, kada bi trebalo da ga zameni novi trener.- Ne funkcionišem po sistemu glasina i dobro obaveštenih izvora. Glasine o mojoj smeni postoje dugo, a ja ne polemišem s ljudima iz kluba preko medija. Kad sam ja u pitanju, ne postoji ništa ispod tepiha. Ne mogu da komentarišem izjave čoveka koji je po hijerarhiji iznad mene! Naš odnos je normalan - rekao je Aleksandar Janković i još jednom podsetio sportskog direktora da je odrastao na Marakani:- Ja sam u Crvenoj zvezdi od osme godine! Drugi klub u Srbiji nemam.Aleksandar Janković je objasnio zašto Dauda ne počinje meč.- Dauda će biti u konkurenciji za sastav; iako je došao, fizički je zapušten. Kasni i dalje za ekipom, ali biće na klupi - rekao je Janković.

Janković: Ja sam u Zvezdi od osme godine, drugi klub nemam
Janković: Ja sam u Zvezdi od osme godine, drugi klub nemam

Počinje MilivojevićCrvena zvezda će danas protiv Novog Pazara biti oslabljena za Nikolu Mikića, koji je povredio trbušni zid i Filipa Kasalicu. Startna postava crveno-belih trebalo bi da izgleda ovako: Bajković, Vešović, Spajić, Petković, Mladenović, Milivojević, Milijaš, Savićević, Lazović, Milunović, Mudrinski.

Stojadinović: Igramo očajnoSportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović potvrdio je pisanje Kurira da je imao želju da sedi na klupi za rezervne igrače protiv Novog Pazara.- Nisam želeo da se nudim da sedim na klupi, samo sam hteo da pomognem, jer sam čuo da igrači osećaju strah. Trener je to odbio. S Jankovićem sam imao uljudan razgovor proteklih nekoliko dana. Ne sviđa mi se samo što neki koriste alibi da ga oročavaju - poručio je Stojadinović i dodao:- Ljudi, da se mi ne lažemo, Crvena zvezda u ovom trenutku igra užasno. Ja sam za to da ponekad izgubiš, ali uradi to kao Mančester junajted protiv Reala. Da je Garido bio najgori na prve dve utakmice i da se Dauda pokaže kao promašaj, prvi ću izaći pred javnost i reći.

Zvezda ponovo u blokadiRačun fudbalskog kluba Crvena zvezda ponovo je blokiran pošto je kompanija SIG juče pustila menicu zbog dugovanja od oko 23 miliona dinara, potvrđeno je Beti u klubu. Ova kompanija povukla je svoju menicu krajem februara i pomogla klubu da odblokira račun i registruje nove igrače, ali je to učinjeno uz obećanje da će prvi sledeći novac koji Zvezda dobije biti uplaćen toj firmi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track