JANKOVIĆ:  Ne bežim od odgovornosti

Utisci posle pobede

JANKOVIĆ: Ne bežim od odgovornosti

Fudbal -
Sami smo krivi što smo došli u situaciju da imamo veliki pritisak i sami moramo da se vadimo, rekao je trener Zvezde posle pobede

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je, posle pobede nad Novim Pazarom (3:0,) da je zadovoljan što je ekipa pokazala reakciju nakon prošlonedeljnog remija protiv Rada na Vračaru.

"Očekivao sam reakciju, koju sam naslutio u ponedeljak kada smo arhivirali remi protiv Rada. Pobeda je apsolutno zaslužena, mislim da smo mogli da damo još neki gol da smo ranije otvorili protivnika. Igra nam je u usponu, što svakako utiče na samopouzdanje", rekao je Janković posle utakmice 18. kola Superlige na Marakani koju je gledalo oko 15.000 navijača.

On je dodao da svakako postoji još dosta rezerve u igri i napomenuo da su njegovi igrači svesni pritiska koji nose.

"Ne bežim od odgovornosti. Uostalom, sami smo krivi što smo došli u situaciju da imamo veliki pritisak i sami moramo da se vadimo. Remi na Vračaru ne bi bio katastrofa da nije bilo onog poraza od Vojvodine na kraju jesenjeg dela prvenstva", poručio je Janković.

Pomoćni trener Novog Pazara Izet Ljajić, koji je na konferenciji za medije menjao šefa stručnog štaba Slavenka Kuzeljevića, rekao je da nikada nije dobro kada se izgubi, pa makar i od Crvene zvezde.

"Došli smo u Beograd da pružimo maksimum, iako smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko standandardnih fudbalera. Više bih voleo da je Zvezda u igračkoj nego u finansijskoj krizi. Njena pobeda je zaslužena i želim im sve najbolje u nastavku sezone", istakao je Ljajić.

On je istakao veliko zadovoljstvo zbog ambijenta u kojem je utakmica odigrana.

"Drago mi je što nije bilo nijednog incidenta, jer znamo kakve tenzije prate utakmice Zvezde i Novog Pazara. Ovakav ambijent vraća veru u fudbal", poručio je Ljajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track