BEZ STANKOVIĆA: Mihajlović saopštio spisak za Hrvatsku

Vraća se Rajković

BEZ STANKOVIĆA: Mihajlović saopštio spisak za Hrvatsku

Fudbal -
Srbija će u petak, 22. marta gostovati Hrvatskoj od 18.00 u Zagrebu, dok će četiri dana kasnije u 20.30 dočekati Škotsku u Novom Sadu.

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je danas spisak igrača za predstojeće duele sa Hrvatskom i Škotskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Mihajlović je u ekipu vratio defanzivca nemačkog Hamburga Slobodana Rajkovića, koji nije bio u reprezentaciji od prošlog leta kada se sukobio na treningu sa klupskim saigračem Heung-Min Sonom.

Na spisku su

golmani: Željko Brkić (Udineze), Vladimir Stojković (Partizan) i Branimir Aleksić (Spartak);

odbrambeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov (obojica Mančester siti), Antonio Rukavina (Valjadolid), Milan Biševac (Lion), Nenad Tomović (Fiorentina), Slobodan Rajković (Hamburg) i Dušan Basta (Udineze);

fudbaleri sredine terena: Aleksandar Ignjovski (Verder), Ivan Radovanović (Atalanta), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Radosav Petrović (Genčlerbirligi), Zdravko Kuzmanović (Inter), Luka Milivojević (Crvena zvezda), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Alen Stevanović (Torino), Dušan Tadić (Tvente) i Nenad Krstičić (Sampdorija);

napadači: Filip Đuričić (Herenven), Filip Đorđević (Nant), Nikola Đurđić (Grojter Firt) i Marko Šćepović (Partizan).

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedeljak u 12.00 u Kući fudbala u Staroj Pazovi, dok će "orlovi" u Zagreb otputovati u četvrtak.

Srbija posle četiri kola zauzima treće mesto na tabeli Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu sa četiri boda, šest manje od vodećih Belgije i Hrvatske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track