Mihajlović: Nismo Vermezović i ja muž i žena
Foto: Nebojša Mandić

Ne čuju se često

Mihajlović: Nismo Vermezović i ja muž i žena

Fudbal -
Mihajlović je iz Partizana za duele sa Hrvatskom i Škotskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo pozvao rovitog napadača Marka Šćepovića i golmana Vladimira Stojkovića, kao i vezistu Crvene zvezde Luku Milivojevića.

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je danas da uvek pozove trenere Partizana i Crvene zvezde Vladimira Vermezovića i Aleksandra Jankovića kada ga nešto interesuje.

"Oni vrlo dobro znaju da ih nazovem kada me nešto interesuje o nekom igraču. Ja sam Vermezovića zvao tri-četiri puta, a on mene nijednom. Kada sam razgovarao s njima dvojicom, rekao sam im da ako budu imali bilo kakav problem s reprezentativcima, da ne treniraju dobro, da mi kažu jer ako ne treniraju dobro, neće biti pozvani u reprezentaciju", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu Hajat.

Vermezović je novinarima nedavno rekao da ga Mihajlović ne zove i ne pita za mišljenje kada su u pitanju Partizanovi igrači koji igraju u reprezentaciji.

"Nismo Vermezović i ja muž i žena, pa da se čujemo svaki dan. On je o-kej momak, samo što...", rekao je Mihajlović.

On je kao primer dobre komunikacije naveo slučaj fudbalera Torina Alena Stevanovića, koji nije dobio poziv u nacionalni tim pošto je trener italijanskog kluba Đampjero Ventura preneo Mihajloviću da igrač ne trenira dobro.

"Kad može jedan Ventura, koji godinama radi u Italiji, da me zove, mogu i njih dvojica. Vermezović me nijednom nije zvao, niti Janković. Zaključio sam da nisu imali nikakav problem ni sa jednim svojim igračem", kazao je Mihajlović.

Selektor je za duele sa Hrvatskom i Škotskom vratio Stevanovića u tim, jer je, kako je kazao, čuo od Venture da se fudbaler popravio.

"I (sportski direktor Partizana) Ljubiša Tumbaković bi mogao bolje da se informiše pre nego što izađe u javnost sa nekom izjavom. Ja sam uvek na raspolaganju. Vermezovića poznajem dugo, dobar je momak", naveo je selektor "orlova".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track