RAZOČARAN: Džajić neće da priča o statusu Jankovića

Uprava na potezu

RAZOČARAN: Džajić neće da priča o statusu Jankovića

Fudbal -
Naravno da sam izuzetno nezadovoljan svime što sam video u Nišu, ali sačekaćemo ponedeljak uveče kada ćemo svi biti na okupu i videćemo šta nam je činiti, rekao je Džajić.

Predsednik fudbalskog kluba Dragan Džajić, rekao je posle poraza od Radničkog u Nišu (1:2) da će pitanje smene trenera Aleksandra Jankovića biti tema sednice Upravnog odbora, koja se održava svakog ponedeljka.

"O tome ćemo raspravljati u ponedeljak uveče na redovnoj sednici Upravnog odbora. Nema potrebe da danas bilo šta odlučujemo i komentarišemo međusobno telefonskim putem, naravno da sam izuzetno nezadovoljan svime što sam video u Nišu, ali sačekaćemo ponedeljak uveče kada ćemo svi biti na okupu i videćemo šta nam je činiti", rekao je Džajić.

Predsednik Crvene zvezde rekao je da po Statutu on nenma pravo da sam odlučuje o statusu trenera i dodao:

"Za sada mogu samo da kažem da sam nezadovoljan, a nije potrebno biti posebno pametan ili mudar da bi se videlo da smo u Nišu bili ispod svakog nivoa".

Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza rekao je da je "trener Janković na potezu" i da će "sportski direktor dobiti odrešene ruke od većine članova Upravnog odobra da pronađe novog trenera".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track