OPŠTI HAOS U HUMSKOJ: Žestoka tuča zavađenih grobara

Letele flaše, čaše, stolice

OPŠTI HAOS U HUMSKOJ: Žestoka tuča zavađenih grobara

Fudbal -
Tuča se desila u bašti klupskog restorana i prenela se na delu ispod severne tribine, a navijači su kao oružije koristili sve što im je došlo pod ruku

BEOGRAD - Ispred stadiona Partizana, uoči meča sa Vojvodinom, došlo je do opšte tuče dve zaraćene frakcije grobara - Alkatraza i Zabranjenih.Tuča se desila u bašti klupskog restorana i na delu ispod severne tribine, a navijači su kao oružije koristili sve što im je došlo pod ruku. Letele su kamenice, stolice, šipke, koristilo se hladno oružje.Obračun je trajao desetak minuta. Kako se nezvanično saznaje, tuču je inicirao napad jedne od frakcija na automobil u kojima su se nalazili pripadnici druge grupacije.

Gro navijača sa južne tribine, koji se u vreme početka tuče nalazio na platou ispred južne tribini, ili je već ušao na stadion, pokušao je da se probije do severne strane, pokušali su da sruše ogradu kod restorana, ali je pravovremena intervencija žandarmerije sprečila veći haos.

Policija je intervenisala i uspela da razdvoji sukobljene strane koje su se do sada više puta fizički sukobljavale pred, i na mečevima Partizana. Prema prvim informacijama, desetak navijača je zadobilo lakše povrede, a priveden je i određeni broj.

Sukob između dve frakcije "grobara" traje već nekoliko godina, a rat se vodi oko prevlasti na južnoj tribini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track