Atalanata bolja od Intera, Napoli siguran

Serija A

Atalanata bolja od Intera, Napoli siguran

Fudbal -
Srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović presedeo je ceo meč na klupi Intera, dok je sa druge strane, na klupi Atalanate sedeo Ivan Radovanović

Fudbaleri Atalante pobedili su na gostovanju u Milanu Inter sa 4:3, dok je Napoli kod kuće bio siguran protiv Đenove sa 2:0 u utakmicama 31. kola italijanske Serije A.

U izuzetno uzbudljvoj utakmici u Milanu, Atalanta je priredila iznenađenje, pošto je posle preokreta slavila nad Interom, a junak pobede bio je Herman Denis, koji je postigao het-treik. Inter je na poluvreme otišao sa prednošću, pošto je Tomaso Roki u 43. minutu zatresao mrežu gostiju. Đakomo Banventura izjednačio je u 56, a minut kasnije Rikardo Alvares doveo je Inter do nove prednosti.

Već u 61. minutu Alvares je uvećao prednost Intera, ali milanskom timu to nije bilo dovoljno za trijumf nad Atalantom. Prvi od tri gola Denisa usledio je u 65. minutu iz jedanaesterca, dok je izjednačenje svom timu doneo u 71, a konačan rezultat postavio u 77.

Srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović presedeo je ceo meč na klupi Intera, dok je sa druge strane, na klupi Atalanate sedeo Ivan Radovanović. Napolitanci su pred svojim navijačima slavili golovima Gorana Pandeva u 18. minutu i Blerima Džemailija u 29.

Sutra će se igrati poslednja utakmica 31. kola Serija A, a Roma će ugostiti Lacio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track