TRAŽE TALENTE: Realova škola fudbala uskoro u Srbiji

Proširenje

TRAŽE TALENTE: Realova škola fudbala uskoro u Srbiji

Fudbal -
Glavni promoter trening kampova Reala biće nekadašnji istaknuti fudbaler kraljevskog kluba i državni reprezentativac Predrag Mijatović

BEOGRAD - Španski fudbalski gigant Real Madrid predstavio je danas projekat trening kampova za decu od sedam do 17 godina, koji će ove godine biti održani u Sloveniji, sa ciljem da se proširi na ostale zemlje regiona, uključujući i Srbiju.

Glavni promoter trening kampova Reala biće nekadašnji istaknuti fudbaler kraljevskog kluba i državni reprezentativac Predrag Mijatović.

"Ovo je važan projekat za sve zemlje u regionu, siguran sam da će kampovi funkcionisati na najbolji način i da će brend Reala doći na ove prostore. Verujem da će svi klinci naučiti fudbalske stvari, ali i postati prave ličnosti što je važno u današnjem fudbalu", rekao je Mijatović na konferenciji za medije u beogradskom hotelu IN.

Polaznike kampa treniraće stručnjaci iz Španije, koji će pokušati da im prenesu osnovne vrednosti Real Madrida - liderstvo, drugarstvo, samokontrola, timski rad, poštovanje drugih i solidarnost.

Slične trening kampove pored Evrope Madriđani imaju na još četiri kontinenta.

Kampovi će se održati na pet lokacija u Sloveniji - Ljubljana i Brežice (od 25. do 29. juna), Kidričevo i Kranj (od 1. do 5. jula) i Koper (od 8. do 12 jula).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track