Levandovski: Nije gotovo, napravili smo samo prvi korak!

Zna šta ga čeka u Madridu

Levandovski: Nije gotovo, napravili smo samo prvi korak!

Fudbal -
Borusija je slavila s 4:1, a Levandovski je postigao sva četiri gola

DORTMUND - Fenomenalni napadač Borusije iz Dortmunda Robert Levandovski, prvi fudbaler u istoriji koji je postigao četiri gola u polufinalu Lige šampiona, posle večerašnjeg trijumfa protiv Reala (4:1) rekao je da su svi zadovoljni, ali da je tek napreavljen prvi korak.

"Znamo šta nas čeka u Madridu, moraćemo i tamo da odigramo ovako dobro. Hvala navijačima na fenomenalnoj podršci. Ovo je zajednička pobeda", rekao je Levandovski.

On je sa četiri pogotka na najbolji mogući način "demantovao" priče o prelasku u Bajern iz Minhena na kraju sezone.Vezista Borusije Ilkan Gundogan kazao je da je ovo bilo "kraljevsko veče" za njegovu ekipu. "Bilo bi savršeno da nismo primili gol, ali je ovo u svakom slučaju bilo kraljevsko veče za nas. Odigrali smo odlično od početka do kraja utakmice", kazao je Gundogan. Sportski direktor Borusije Mihael Cork kazao je da je njegov klub ostvario fantastičan rezultat, ali da ne sme da se opusti u revašu. "Fantastična utakmica i fantastičan rezultat. Potpuno smo zasluženo pobedili, iako smo sami krivi za gol koji smo primili. Real je u stanju da postiže golove kod kuće, tako da moramo da ostanemo maksimalno fokusirani", istakao je Cork.

Revanš meč na programu je 30. aprila u Madridu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track