ZVEZDA NA MINUS DVA: Novi Pazar i Partizan igrali bez golova!

Još jedna bruka crno-belih

ZVEZDA NA MINUS DVA: Novi Pazar i Partizan igrali bez golova!

Fudbal -
Crno-beli ispustili plus 11 bodova koliko su imali nad Zvezdom
1 / 4

NOVI PAZAR - Fudbaleri Novog Pazara i Partizana igrali su bez golova u poslednjem meču 25. kola Superlige Srbije.Oba tima propustila su po nekoliko šansi za postizanje gola, ali su golmani dve ekipe bili sigurni. Najbolju priliku za crno-bele u prvom poluvremenu imao je Nikola Ninković u 25. minutu, kada je sa 20 metara iz slobodnog udarca pogodio prečku. Novi Pazar je najbliži pogotku bio u poslednjim trenucima prvog poluvremena, pošto je Admir Kecap ostao sam na 11 metara posle dodavanja Amara Rahmanovića, ali je njegov šut odbranio Stojković. Partizan je imao inicijativu u drugom poluvremenu, ali gosti nisu uspeli da savladaju Vladana Đogatovića, pa su iz utakmice u Novom Pazaru odneli samo jedan bod.Partizan je zadržao prvo mesto na tabeli sa samo dva boda prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Partizan ima 58 bodova, samo dva više od drugoplasirane Crvene zvezde. Novi Pazar je 12. sa 27 poena.Meč je obilovao incidentima na tribinama. Utakmica je bila prekinuta u 26. minutu pošto su navijači pogodili pomoćnog sudiju u glavu. Meč je posle šest minuta. Početkom drugog poluvremena umalo su se sukobile pristalice Pazara i Partizana na istočnoj tribini. Publika sa zapadne tribine raznim predmetima gađala je stručni štab Partizana i pomoćne sudije. Navijači domaćeg tima su često tokom meča skandirali "Ubij Grobara"!

http://www.youtube.com/watch?v=ffL7ToW0z8Y
Fudbaleri Partizana prigovaraju sudiji Danilu Grujiću na arbitraži na ovom meču.

91. minut - Navijači Novog Pazara uzvikuju "Ode titula".

90. minut - Slobodan udarac za crno-bele. Stojković je došao da izvede slobodan udarac, ali su ga saigrači odvratili od te ideje. Drugo poluvreme je produženo za četiri minuta. 85. minut - Šansa za Volkova posle kornera, ali je Đogatović siguran na golu.77. minut - Šansa za Kojića, posle odličnog pasa Markovića, ali je golman Novog Pazara siguran i izbacuje loptu u korner.74. minut - Velika prilika za Partizan. Živković je odlično centrirao, ali je Mitrović sa svega pet metara pogodio prečku.71. minut - Šansa za domaće. Mutavdžić šutira glavom pored gola.69. minut - Igra se odvija uglavnom na sredini terena. Publika sa zapadne strane gađa članove stručnog štaba Partizana, pomoćne sudije...61. minut - Velika prilika za domaće. Vasiljević je posle kornera pokušao da ugrozi gol crno-belih, ali je Ilić intervenisao sa same gol linije.56. minut - Partizan je krenuo na sve ili ništa, a Novi Pazar pokušava kontrama i dugačkim loptama da ugrozi gol rivala.50. minut - Pojedini domaći navijači na istočnoj tribini su gađali pristalice Partizana. Na tribina je ušla i policija, koja je raščistila gužvu i sprečila veće sukobe.

48. minut- Kojić topovski šutira, a golman Novog Pazara fenomenalno interveniše.47. minut - Partizan je pritisnuo na početku drugog dela. Volkov cenrira sa leve strane, Kojić promašuje loptu, koja dolazi do Miljkovića, ali je njegov udarac izblokiran

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Umesto Ninkovića u ekipi Partizana na teren je ušao Lazar Marković.KRAJ PRVOG POLUVREMENA51. minut - Velika prilika za Novi Pazar. Rahmanović je odlično obišao odbranu crno-belih, a onda je dodao do Kecapa koji je bio sam na drugoj stativi, ali je njegov udarac odlično zaustavio Stojković.47. minut - Ninković je šutirao sa oko 16 metara, ali je njegov udarac završio pored gola. 45. minut - Prvo poluvreme je produženo za šest minuta43. minut - Ponovo prilika za Partizan. Kojić je dobro centrirao ka Mitroviću, ali je ovaj loše prihvatio loptu i prilika je otišla u nepovrat.40. minut - Brašanac je šutirao iz blizine, ali je golman Novog Pazara bio na mestu.38. minut - Velika prilika za Partizan. Posle drugog uzastopnog kornera za crno-bele Pajović je sa svega pet metara neometan od nikoga šutirao visoko preko gola.33. minut - Utakmica je nastavljena posle skoro šest minuta prekida29. minut - Utakmica je nastavljena posle tri minuta, ali je odmah prekinuta. Navijači domaćih su pogodili u glavu pomoćnog sudiju Đurđevića i to naočarima za sunce.26. minut - Utakmica je prekinuta. Navijači nezadovoljni jednom odlukom sudije ubacuju stolice na teren24. minut - Velika prilika za Partizan. Ninković je iz slobodnog udarca sa oko 20 metara pogodio mesto gde se sastavljaju prečka i stativa.22. minut - Navijači uzvikuju "Uprava napolje"

18. minut - Brašanac ubacuje sa 30 metara loptu u kazneni prostor, skače Mitrović u šutira glavom pored gola.

14. minut - Partizan napada od početka, a domaći igraju na kontre

12. minut - Prvi korner, koji je izveo Ninković, lopta ka Ivanovu koji je nije najbolje zahvatio9. minut - Navijači Partizana ulaze na tribine stadiona Novog Pazara praćeni uvredama od strane pristalice domaćeg tima. Na tribinama nema najvernijih navijača Novog Pazara popularnih "Ekstrema" i "Torcide".7. minut - Dobar pokušaj Ninkovića, koji je šutirao sa oko 18 metara, a lopta odlazi tik iznad prečke.5. minut - Prvi minuti na meči protiču u ispitivanju snaga.1. minut - Utakmica je počelaTOK UTAKMICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track