Mitrović: Pun mi te je...  Šćepović: Ma, prebiću te!

Tuča u Partizanu

Mitrović: Pun mi te je... Šćepović: Ma, prebiću te!

Fudbal -
Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović u petak se potukli na treningu, saigrači ih jedva razdvojili i sprečili veći incident

Raspad sistema u Humskoj!Fudbaleri Partizana Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović potukli su se na treningu, zbog čega Šćepa juče nije ni putovao sa ekipom u Novi Pazar. Izvori iz Humske tvrde da su saigrači jedva uspeli da ih razdvoje, što samo još jednom pokazuje da je situacija u redovima srpskog šampiona katastrofalno loša, bez obzira na to što se rukovodstvo crno-belih beskrajno trudi da je predstavi drugačijom.Do incidenta je došlo još u petak, na treningu pred subotnji put u Novi Pazar, kad je Lazar Marković malo oštrije startovao nad Markom Šćepovićem, koji je burno reagovao i skočio na Markeca. Mitrović je prvi pokušao da ih razdvoji, posle čega su viđene mučne scene.Dvojica temperamentnih napadača ušli su u toliko jak verbalni i fizički obračun da su ostali saigrači jedva uspeli da ih zaustave. Sevali su udarci i pljuštale psovke, a sve je trajalo nekoliko minuta.- Pun mi te je k...c! Dosta mi te je više - vikao je Mitrović na svog saigrača iz špica, a ni ovaj mu nije ostao dužan:- Ma, prebiću te! Nećeš više da mi ke.aš - odgovorio je Šćepović.Očevici tvrde da je celu situaciju bilo teško i gledati, a šef stručnog štaba Partizana Vladimir Vermezović posle svega je odlučio da Marka Šćepovića ne povede u Novi Pazar, iako trener kaže da tuča nije razlog izostavljanja napadača.- Marko Šćepović je imao duel s Aleksandrom Mitrovićem, ali nije samo to razlog što nije išao u Pazar. Jučerašnja utakmica bila je isuviše psihički jaka za njega, a on je cele nedelje pokazivao da nije spreman za nju. Što se incidenta tiče, njih dvojica su imali uobičajeni verbalni duel uz psovke, ništa spektakularno - rekao je Ver­me­zović.

Partizan: Nije bilo tučeKao što je i očekivano, u Partizanu negiraju da je došlo do tuče, već tvrde da je u pitanju bila obična svađa. Portparol kluba Dragan Velanac priznaje da je incidenta bilo, ali demantuje da su razmenjeni udarci.- Tuče nije bilo. U pitanju je uobičajena situacija na treningu, a Mitrović i Šćepović imali su samo verbalni duel, bez fizičkog kontakta i udaraca - rekao je Velanac.

Smiljanić oterao StojkovićaJedan od najiskusnijih igrača Partizana Milan Smiljanić sprečio je u finišu meča s Novim Pazarom golmana crno-belih Vladimira Stojkovića da izvede slobodan udarac. Čuvar mreže Partizana je, nezadovoljan učinkom napadača, nekoliko minuta pre kraja susreta krenuo da izvede udarac, na šta je burno reagovao Smiljanić, uz pomoć Lazara Markovića.- Vraćaj se na gol, bre, je si li normalan!? - vikao je Smiljanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track