Pirlo: Berluskoni me sprečio da odem u Čelsi

Pirlo: Berluskoni me sprečio da odem u Čelsi

Fudbal -
Pirlo će u nedelju osvojiti treću uzastopnu titulu šampiona Italije, drugu sa Juventusom, ukoliko tim iz Torina osvoji makar bod protv Palerma.

RIM - Fudbaler Juventusa Andrea Prilo otkrio je danas da je pre nekoliko godina bio na pragu prelaska u Čelsi, ali da je transfer u londonski klub sprečio predsednik "rosonera" Silvio Berluskoni.

"Bio sam blizu prelaska u Čelsi, već sam dogovorio sve detalje oko ugovora sa londonskim klubom, ali onda je intervenisao Berluskoni i ostao sam u Milanu. Takođe, bio sam i blizu prelaska u Real", rekao je Pirlo za Skaj sport.

Pre nego što je došao u Juventus 2011, Pirlo je 10 godina nosio dres Milana, koji je napustio kao slobodan igrač.

"Ne žalim zbog odlaska iz Milana. Bila mi je potrebna promena i najbolja stvar za mene je bila da odem negde drugde da igram. To je bila dobra odluka, jer su rosoneri doveli nekoliko fudbalera na mojoj poziciji. Srećan sam jer sam prihvatio poziv Juventusa", dodao je Pirlo.

On je istakao da ranije nije želeo da bude trener, ali da je nakon saradnje sa Antoniom Konteom, promenio odluku i da bi jednog dana mogao da sedne na klupu nekog kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track