PROPUŠTA HRVATE: Tošić polomio stopalo!
Foto: Dado Djilas

MALER

PROPUŠTA HRVATE: Tošić polomio stopalo!

Fudbal -
Srpski reprezentativac polomio je metatarzalnu kost i neće biti na raspolaganju selektoru Mihajloviću na mečevima protiv Belgije i Hrvatske

MOSKVA - Reprezentativac Srbije i fudbaler CSKA iz Moskve, Zoran Tošić, doživeo je tešku povredu na meču protiv ekipe Tereka.Tošić je polomio kost levog stopala i tako završio sezonu. Standardni reprezentativac Srbije zbog neugodne povrede neće biti na raspolaganju selektoru Mihajloviću za naredne kvalifikacione mečeve protiv Belgije i Hrvatske.

Podsetimo, naša selekcija sedmog juna gostuje reprezentaciji Belgije u Briselu, dok 6. septembra na Marakani dočekujemo Hrvate u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Brazilu.Vezni fudbaler moskovskog tima najverovatnije će lečenje nastaviti u Nemačkoj. Očekuje ga pauza od šest do deset nedelja.

Fudbaleri CSKA savladali su ekipu Tereka rezultatom 1:0 i tako zadržali tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Zenit. Povreda srpskog reprezentativca definitivno će biti težak udarac za Moskovljane, koje do kraja prvenstva očekuje žestoka borba za šampionski trofej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track