Fudbaler Bešiktaša optužen da je zlostavljao dve devojke

Skandal

Fudbaler Bešiktaša optužen da je zlostavljao dve devojke

Fudbal -
Manuel Fernandes je zajedno sa nekoliko svojih prijatelja tražio od devojaka da se povinuju njihovim željama, što su one odbile i potom bile fizički šikanirane

Portugalski internacionalac i fudbaler Bešiktaša Manuel Fernandes optužen je da je zlostavljao dve devojke u svojoj kići. Fernandes je bio u diskoteci sa devojkama, koje su po završetku večeri pristale da odu kod njega na žurku.

Kako su navele u prijavi koje su podneli policiji u Istanbulu, Fernandes je zajedno sa nekoliko svojih prijatelja tražio od devojaka da se povinuju njihovim željama, što su one odbile i potom bile fizički šikanirane.

Kako prenosi "Hurijet", Fernandes je ujutro otišao na stadion, "dok se ne stiša oluja", ali je kasnije odbio da ode u policijsku stanicu da da izjavu. Fernandes, inače, odbacuje sve optužbe za zlostavljanje.

Zvaničnici policijske stanice u Istanbulu potvrdili su da je incident postojao, kao i podnetu prijavu. Kako je navedeno, policija će pregledati snimke koje je zabeležila video kamera na ulazu u Fernandesov stan, kao i ispred noćnog kluba.

Portugalski fudbaler je jedan od omiljenih igrača Bešiktaša, za koji igra od januara 2011. Ova sezona mu je jedna od najuspešnijih, sa šest postignutih golova i jednom asistencijom u prvih 24 utakmica. Fernandes je član portugalske reprezentacije od 2005.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track