BSK: Partizan i Zvezda su zlo srpskog fudbala!

Oštro

BSK: Partizan i Zvezda su zlo srpskog fudbala!

Fudbal -
Svi pričaju kako je BSK Partizanov klub, pričali su i da je Zvezdin. Manite Borču, Zvezda i Partizan su zlo srpskog fudbala, sve se vrti oko njih, neka puste oni BSK - rekao je prvi čovek kluba iz Borče

BEOGRAD - Predsednik BSK iz Borče Obrad Ćesarević odbacio je danas tvrdnje da je taj fudbalski klub učestvovao u nameštanju utakmica, a Partizan i Crvenu zvezdu nazvao je "zlom srpskog fudbala".

"Davljenici se hvataju za slamku, najlakše je nekoga napadati... Sramota je slagati, prevariti i ukrasti, a ne ispasti iz lige, ako su bolji neka izbore opstanak. Borča za četiri godine koliko sam ovde nije namestila nijednu utakmicu, niti je kome dala bodove, niti kome uzela na taj način", rekao je Ćesarević.

Fudbalski klub Novi Pazar danas je zapretio da će istupiti iz lige zbog nameštanja utakmica u 28. kolu i pozvao Fudbalski savez Srbije da pregledaju snimke jučerašnjih utakmica Sloboda - Radnički Kragujevac (0:2) i Donji Srem - BSK (0:1).

Novi Pazar je pao na pretposlednje mesto na tabeli Super lige posle pobeda Radničkog i BSK-a. Do kraja prvenstva ostalo je da se odigraju dva kola, a iz lige će ispasti dva kluba.

"Ne znam zašto Pazar brine, neka pitaju čelnici svoje igrače zašto igraju loše. Svakoga svoje brige muče, ako imaju nešto neka to i dokažu, a mi milion odsto nismo namestili ništa, dokazano to tvrdim", rekao je predsednik kluba iz Borče.

Ćesarević je istakao da BSK nije ni Partizanov ni Zvezdin klub, a za "večite" rivale rekao je da su "zlo srpskog fudbala".

"Svi pričaju kako je BSK Partizanov klub, pričali su i da je Zvezdin. Manite Borču, Zvezda i Partizan su zlo srpskog fudbala, sve se vrti oko njih, neka puste oni BSK", rekao je on. "Pričalo se i da je celo prvenstvo namešteno, da će Zvezda postati šampion, a svi su videli šta se dogodilo. Taman posla...Zašto mi, na primer, nismo namestili neku od one tri utakmice koje smo zaredom izgubili. Jednostavno je, naiđe period kada ti ide, odigraš dobro, ili suprotno", dodao je Ćesarević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track