PRAVI SE NOVA ZVEZDA: Crveno-beli spremaju moćnu ekipu!
Foto: Sasa Pavlic

Prelazni rok - Crveno-beli rešili da oforme moćnu ekipu

PRAVI SE NOVA ZVEZDA: Crveno-beli spremaju moćnu ekipu!

Fudbal -
Pojačanja Miloš Ninković već viđen na Marakani, uz dolazak Petra Grbića i Milana Stepanova, važan i ostanak iskusnog kapitena Nenada Milijaša

Pomaže i „Gasprom“.Crvena zvezda igraće kvalifikacije za Ligu Evrope ovog leta, a uprava kluba je u te svrhe odlučila da okupi moćan tim. Novca za razbacivanje nema, što će biti otežavajuća okolnost za predsednika Dragana Džajića i sportskog direktora Zorana Stojadinovića.Otvaraju se RusiUprava crveno-belih igraće na srce fudbalera koje će pokušati da dovede, odnosno na njihovu navijačku pripadnost Crvenoj zvezdi. Naravno, bez novca neće moći, a tu će glavnu ulogu morati da odigra „Gasprom“. Kako Kurir saznaje, najjači ugovor, koji će biti ponuđen nekom od igrača koji će biti zvezda tima, iznosiće 200.000 evra po sezoni. Ostali će morati da se zadovolje skromnijim primanjima, a rasponi ugovora kretaće se od 50.000 do 120.000 evra godišnje.Prvi na listi želja Crvene zvezde je Miloš Ninković, povratnik iz inostranstva koji je izrazio želju da pomogne klubu i obuče crveno-beli dres. I kapiten Nenad Milijaš ozbiljno razmišlja da smanji primanja i ostane na Marakani. Sportski sektor kluba planira da iz Čukaričkog s pozajmice vrati Slavoljuba Srnića, koji bi trebalo da bude zamena za povređenog Darka Lazovića.Munir novi levi bekNovi levi bek trebalo bi da bude Mohamed el Munir iz Jagodine. Izvesno je da će doći Petar Grbić i s njim je već počelo da se pregovara. Ozbiljni pregovori vode se i oko iskusnog napadača Dragana Mrđe. Ipak, prioritet je angažovanje iskusnih defanzivaca, a pominju se Milan Stepanov, Jagoš Vuković i Slobodan Rajković. Stidljivo se razmišlja i o reprezentativcu Gojku Kačaru, najviše zbog njegove cene, iako je stavljen na transfer listu u Hamburgu.

Moguć i povratak Vujadina SavićaJoš jedno Zvezdino dete, Vujadin Savić mogao bi da se vrati u klub. Mladi štoper, koji ima 22 godine, povredio se prošle sezone u Dinamu iz Drezdena i ovog leta vraća se u Bordo, s kojim ima ugovor do leta 2015.- Imam ponude i očekujem najbolje rešenje. Igrač sam Bordoa, ali videćemo kakvi su njihovi planovi sa mnom - otkrio je Savić, čiji je otac Dušan član Upravnog odbora Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track