Inijesta: Murinjo nam je doneo više štete nego koristi

Inijesta: Murinjo nam je doneo više štete nego koristi

Fudbal -
Murinjo nije uspeo da sa Realom osvoji Ligu šampiona, a u Primeri je samo jednom bio ispred Barselone i jednom je došao do trofeja u Kupu kralja.

BARSELONA - Jedan od najboljih fudbalera Barselone Andres Inijesta rekao je danas da je doskorašnji trener Reala Žoze Murinjo tokom tri godine u Madridu španskom fudbalu doneo više štete nego koristi.

"Dovoljno je samo da pogledate činjenice. Da, on nam je doneo više štete nego koristi. Ali, ja uopšte ne volim da pričam o toj osobi i voleo bih da se zaustavimo na tome", izjavio je Inijesta za El Pais.

Murinjo je predvodeći Real doneo mnogo "vatre" u duele sa Barselonom, bilo je čak i fizičkih konatakata na terenu, poput incidenta sa Titom Vilanovom, sadašnjim prvim trenerom Barselone, a vodio je i verbalni rat sa mnogima.

Na kraju se zbog odluke da na klupu preseli kapitena Reala i španske reprezentacije Ikera Kasiljasa sukobio sa navijačima Madriđana, a takvu odluku žestoko su kritikovali i neki Barselonini igrači poput Ćavija, Pujola, Busketsa i samog Inijeste.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track