PARTIZAN POČEO PRIPREME: Dobićete novac, mislite na teren

Crno-beli u Zemunu

PARTIZAN POČEO PRIPREME: Dobićete novac, mislite na teren

Fudbal -
Borba za titulu postala je naša obaveza i navika. Pare ćete dobiti do kraja pripremnog perioda, kaže predsednik Đurić

Pravac Zlatibor.Partizan je juče posle 17 dana odmora započeo pripreme za novu sezonu. Prozivku u SC Teleoptik u Zemunu izvršio je trener Vuk Rašović, a njoj je prisustvovalo 19 fudbalera. Nije bilo pojačanja i igrača koji su u reprezentativnim selekcijama. Došao i ŠćepovićIzostali su Aleksandar Lazevski i Aleksandar Miljković, kojima su istekli ugovori s crno-belima, ali se pojavio Marko Šćepović, iako je imao pauzu do 18. juna.Fudbalere je pozdravio predsednik kluba Dragan Đurić, najavivši isplatu zakasnelih primanja.- Borba za titulu, koja je postala naša obaveza i navika, čeka nas i u novoj sezoni. Vreme je da iskoristimo iskustvo iz prethodnog perioda i napravimo iskorak u evropskim takmičenjima. Iz ovog tima otići će najviše trojica igrača, a nadam se da će Rašović i Nađ završiti poslove u vezi s dovođenjem pojačanja - rekao je Đurić i dodao:Turnir u Varšavi- Iza nas je teška godina. Naredna će biti još teža. Svi treba da budu svesni ozbiljnosti situacije, a igrači moraju da razmišljaju samo o terenu. U utorak je počela isplata. Sve obaveze prema igračima biće ispunjene do kraja pripremnog perioda.Prvu fazu priprema crno-beli imaće od 14. do 22. juna na Zlatiboru. Od 25. juna do 5. jula biće u Sloveniji, na Pohorju, a zatim se sele u Varšavu, gde će učestvovati na turniru s Legijom, Austrijom i Fluminenseom.

Kao na času... Fudbaleri i stručni štab Partizana
Kao na času... Fudbaleri i stručni štab Partizana

Prošetali nove majice... Ćirković i Šćepović
Prošetali nove majice... Ćirković i Šćepović

Vuk Rašović: Biće pojačanjaTrener Partizana Vuk Rašović očekuje petoricu novih fudbalera u prelaznom roku.- Ambicije su velike. Odlazak Lazara Markovića u Benfiku je hendikep, međutim, moja želja je da oformimo jak tim, a ne da zavisimo od pojedinaca. Dovešćemo naše igrače iz inostranstva na bočne pozicije u odbrani i veznom redu, a treba nam i jedan zadnji vezni igrač - otkrio je Rašović.

Igrački sastav Partizana za sezonu 2013/2014. Pojavili se na prozivci♦ Golmani: Ž. Živković, Petrović.♦ Odbrana: Pauljević, M. Živković, Ostojić, Stanković.♦ Vezni: Marković, Pantić, A. Živković, Babić, Ilić, Knežević, Luka, Ninković, Silva, Jokić.♦ Napad: Kojić, S. Šćepović, M. Šćepović.Na dužem odmoru♦ Golman: Stojković.♦ Odbrana: Ivanov, Volkov, Aškovski.♦ Vezni: Jojić, Brašanac.♦ Napad: Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track