RAKIĆ: Beskrajno ponosan zbog dolaska u Zvezdu

RAKIĆ: Beskrajno ponosan zbog dolaska u Zvezdu

Fudbal -
Znam kakve su ambicije kluba, nadam se da ću, zajedno sa saigračima, doprineti dobrim rezultatima - rekao je novi napadač Zvezde

BEOGRAD - Novi napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić rekao je danas da je ponosan što je došao u taj fudbalski klub i da se raduje velikim izazovima koji su pred ekipom u novoj sezoni.

"Presrećan sam i beskrajno ponosan zbog dolaska u Zvezdu. Znam kakve su ambicije kluba, nadam se da ću, zajedno sa saigračima, doprineti dobrim rezultatima. U Zvezdu su me privukli veličina kluba, navijači i izazov za koji imam snage", rekao je Rakić na konferenciji za novinare na stadionu Crvene zvezde.

On je među crveno-bele došao kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor na dve godine.

Rakić ima 27 godina, a prošle sezone igrao je za katarske klubove Al Garafa i Al Arabi. Pre toga, bio je član Minhena 1860, Salcburga, Ređine i OFK Beograda.

Sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović kazao je da klub smatra da je Rakić jedan od igrača koji će izneti najveći teret u novoj sezoni.

"Mislim da nismo pogrešili. Rakić nas nije koštao ništa. Takođe, nadam se da on nije jedini napadač koji će doći u klub. Rakić se ne plaši konkurencije. U zavisnosti u kojoj formaciji ćemo igrati, biće nam potrebni i brzi, krilni napadači", naveo je Stojadinović.

Fudbaleri Crvene zvezde jutros su na stadionu u Ljutice Bogdana počeli pripreme za novu sezonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track