KOKEZA: Ninković je stigao, čekamo Stankovića

Intervju-Potpredsednik FK Crvena zvezda

KOKEZA: Ninković je stigao, čekamo Stankovića

Fudbal -
Visoki kriterijumi Ako ne završimo sve što smo planirali, onda nismo ostvarili pun pogodak, tvrdi potpredsednik FK Crvena zvezda

San ili java.Potpredsednik FK Crvena zvezda Slaviša Kokeza zadovoljan je urađenim u dosadašnjem delu prelaznog roka, mada, kako sam ističe, posao još nije završen. Čovek koji je s Nebojšom Čovićem i Draganom Džajićem završio dolazak Miloša Ninkovića na Marakanu nije želeo da koketira sa imenima, ali je istakao da će crveno-beli imati moćan tim, kadar da titulu konačno vrati u Ljutice Bogdana.♦ Da li ste zadovoljni urađenim u prelaznom roku?- Uradili smo dosta toga, ali tek smo na pola puta. Ako ne završimo sve ono što smo planirali, onda nismo ostvarili pun pogodak - počeo je intervju za Kurir Slaviša Kokeza.Pre manje od mesec dana najavili ste dolazak Ninkovića, Stankovića i Pantelića. Hoćete li završiti taj posao?- Miloš Ninković je na Marakani! Nije tajna da su ta tri fudbalera moje želje. Prva je ostvarena, za ostale ćemo videti. Prelazni rok traje do kraja avgusta.Kakva je situacija sa štoperima?- To su urgentne pozicije. Želimo da što pre da završimo posao kako bi naš trener Stojanović imao dovoljan broj defanzivaca u rotaciji. Isto tako, potreban nam je i jedan kvalitetan napadač.Da li je završen transfer mladog Peruanca Migela Arauha Blanka?- Dok bilo koji igrač ne bude potpisao za Crvenu zvezdu i dok ga ne budemo videli u Beogradu, transfer nije završen.Šta mislite o povratku Vujadina Savića u Crvenu zvezdu?- Postoji interes, videćemo... Momak je Zvezdino dete, zna šta znači crveno-beli dres.Da li klubu šteti ili koristi spekulisanje o velikom broju štopera koji mogu doći?- Većina imena koja su se provlačila kroz novine imaju veze s Crvenom zvezdom. Na nama je da iz ponude izvučemo najbolje za nas. Zato smo pažljivi, ne žurimo, jer ne bismo smeli da pogrešimo - zaključio je Slaviša Kokeza.

Kambek... Dejan Stanković
Kambek... Dejan Stanković

Prate se Luković, Betao i Egbukeve♦ Kakva je situacija sa Aleksandrom Lukovićem, Brazilcem Betaoom i Nigerijcem Egbukeveom?- Kvalitetni fudbaleri, prekaljeni profesionalci, bivši i sadašnji reprezentativci svojih zemalja, ali stvarno ne bih imao ništa određeno da kažem o njihovom dolasku u Crvenu zvezdu. Jesu zanimljivi.Vraća se Radaković?♦ Hoćete li vratiti Radivoja Radakovića na mesto kondicionog trenera?- S gospodinom Radakovićem nisam razgovarao ni o čemu konkretno. Naš trener Stojanović zasad nije mi dao informaciju da je zadovoljan ili nezadovoljan tim segmentom kod fudbalera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track