Dragan Đurić: Ne možemo da plaćamo Stojketa
Foto: Saša Pavlić

NEKA IDE

Dragan Đurić: Ne možemo da plaćamo Stojketa

Fudbal -
Preskup je-Predsednik Partizana kaže da klub nema dovoljno novca da Stojkoviću ponudi novi ugovor i da mu je najbolje da ode

Ne mogu da plaćaju četvoricu golmana.Predsednik Partizana Dragan Đurić tvrdi da golman Vladimir Stojković neće dobiti ponudu da produži ugovor sa srpskim šampionom jer klub sebi ne može da priušti da plaća četvoricu čuvara mreže. On još ističe da će klub vrlo brzo angažovati pojačanja, a da će već naredne nedelje doći fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog.Vladimir je višak- Mi smo prema Stojkoviću bili maksimalno korektni, izašli smo mu u susret, praktično ga pustili bez obeštećenja i angažovali novog golmana. Da me neko ne shvati pogrešno - rekao je Đurić za Kurir i dodao:- I on je prema nama bio korektan. Jedan je od najzaslužnijih za osvajanje šeste uzastopne titule, ali situacija u klubu je takva da sebi ne možemo priuštiti da imamo četvoricu čuvara mreže i zbog toga mu neće biti ponuđen novi ugovor!Prvi čovek ekipe iz Humske još jednom je ponovio da crno-beli neće pustiti Ivana Ivanova dok ne pronađu adekvatnu zamenu, bez obzira na to što Bazel već ima praktično postignut sporazum s bugarskim internacionalcem.Ivanov da misli na Širak- Ivan Ivanov je veoma važan igrač za nas i sigurno neće otići iz kluba ukoliko ne pronađemo adekvatnu zamenu. Ponuda za njega ima, to nije tajna, ali ne možemo tek tako da ga pustimo. Već mesec dana intenzivno pokušavamo da pronađemo igrača koji bi mogao da ga zameni i kad se to dogodi, on će moći da ide. Što se tiče igrača na poziciji zadnjeg veznog, verujem da ćemo već sledeće nedelje moći da ga predstavimo javnosti - ističe Đurić.

Dragan Đurić: Ivanov ostaje dok ne nađemo zamenu
Dragan Đurić: Ivanov ostaje dok ne nađemo zamenu

Bez replike BjekovićuBivši sportski direktor Partizana Nenad Bjeković izjavio je pre neki dan kako država pomaže Crvenoj zvezdi, kako Partizan neće biti šampion samo ako to ne bude želeo i kako su čelnici crno-belih hteli da prodaju titulu „večitom rivalu“, ali da to igrači nisu dozvolili. Međutim, predsednik kluba iz Humske Dragan Đurić i generalni sekretar Darko Grubor nisu želeli da govore o tome.- Uopšte ne želimo da komentarišemo to - poručio je dvojac rukovodilaca srpskog šampiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track