CRVENO-BELI DAN D: Babović seče u ponedeljak

Pregovori idu u dobrom pravcu

CRVENO-BELI DAN D: Babović seče u ponedeljak

Fudbal -
Kao Stojković Bivši igrač Partizana ranije izjavio da bi pre napustio fudbal nego zaigrao za Crvenu zvezdu

Jedno su izjave, a drugo život profesionalca!Kao što je Kurir najavio još u petak, Stefan Babović i Crvena zvezda su blizu dogovora, a nekadašnji fudbaler Partizana konačan odgovor trebalo bi da saopšti u ponedeljak. On je obavio razgovore s funkcionerima kluba s Marakane, sve karte su potpuno otvorene i sad se samo čeka da bivši zamenik kapitena Partizana pristane da dođe u redove „večitog rivala“, ili ipak odluči da ode u Kinu.Stefan Babović (26) pregovarao je s Crvenom zvezdom i 2006, ali tada je otišao u OFK Beograd, da bi potom negirao da je imao kontakte s crveno-belima.Štaviše, prilikom jednog intervjua za portal Mondo izjavio da bi pre ostavio fudbal nego obukao dres Zvezde, ali se očigledno, slično kao i golman Vladimir Stojković, predomislio, samo u obrnutom smeru.- Nikad nije bilo priče o prelasku na Marakanu. Izuzetno poštujem Zvezdu, to je veliki klub, posle Partizana najveći za mene na ovim prostorima, ali postoje stvari koje naučiš kao mali. Kao što čovek nauči da hoda na nogama, pa kasnije ne hoda na rukama - rekao je tom prilikom Babović, a na pitanje da li bi pre otišao u Vojvodinu ili Zvezdu, dodao:- Prestao bih da igram fudbal, a da baš moram da izaberem, da Partizan ne postoji, izabrao bih Vojvodinu.

Džaja: Čuo sam za toIako dobro obavešteni izvori tvrde da Babović u Zvezdu dolazi na inicijativu predsednika crveno-belih Dragana Džajića, sa čijom je ćerkom Draganom Stefan bio u emotivnoj vezi, Džaja tvrdi da o tome ne zna ništa.- Za Babovića sam samo pročitao u novinama, ne bih sada ništa više govorio o potencijalnim imenima - rekao je prvi čovek kluba s Marakane gostujuću na televiziji Pink.

Stefan Babović♦ otac Stefana Babovića je poznati srpski biznismen Milija♦ za seniorski tim crno-belih debitovao je u sezoni 2003/2004. sa 17 godina i 50 dana♦ osim za Partizan, igrao je za Nant, OFK Beograd, Fejenord i Saragosu♦ za crno-bele je odigrao 81 utakmicu i dao 16 golova♦ u sezoni 2012/2013. imao je mnogo problema s navijačima crno-belih♦ za A reprezentaciju Srbije upisao je četiri utakmice♦ ima sestre Manju i Ivu, te brata Lazara♦ iz veze s manekenkom Naikom Bokan ima dvogodišnjeg sina Miliju♦ piše poeziju od 13. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track