Petar Grbić: Več sam navikao da pobeđujem Zvezdu!
Foto: Saša Pavlić

Partizan predstavio pojačanje iz grčkog Olimpijakosa

Petar Grbić: Več sam navikao da pobeđujem Zvezdu!

Fudbal -
On nije krio oduševljenje što će sledeće sezone igrati za crno-bele

Partizan, titule i Liga šampiona.Novo pojačanje fudbalskog kluba Partizan Petar Grbić juče je i zvanično promovisan u Humskoj, gde je zadužio dres sa brojem 24! Ovaj mladi Podgoričanin naglasio je da je imao bolje finansijske ponude koje je odbio jer, kako kratko kaže, Partizan je Partizan.Odbio sam brojne ponude- Presrećan sam što sam došao u Partizan. Imao sam mnoge ponude, čak i finansijski primamljivije od ove, ali Partizan je Partizan! To je klub s tradicijom, a šest uzastopnih titula prvaka države dodatni su razlog zašto sam ovde, kao i zbog želje da igram u Ligi šampiona - poručio je Grbić.On je u redove šampiona Srbije stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa, a prošlu sezonu proveo je u OFK, gde je u dva meča protiv Crvene zvezde postigao tri gola. Prema rečima Partizanovog novajlije, potrudiće se da i u budućnosti trese mrežu „večitog rivala“.- Imao sam sreću da postignem tri gola protiv Crvene zvezde, ništa ne smem da obećavam navijačima, ali daću sve od sebe da nastavim tu tradiciju - rekao je Grbić i dodao da se nada da će na kraju sezone u Partizanu biti zadovoljni, pa će umesto povratka u Olimpijakos definitivno ostati sa crno-belima.- Imam godinu dana da se dokažem, nadam se da ću ostati u Partizanu - zaključio je fudbaler.Nađ: Pokazali ozbiljnostSportski direktor crno-belih Albert Nađ poželeo je dobrodošlicu Grbiću i poručio da od njega očekuje konkretan doprinos u ispunjavanju klupskih ambicija.- Veliko mi je zadovoljstvo što je Petar došao u, mogu slobodno da kažem, najveći klub na Balkanu. Dovođenjem njega pokazali smo ozbiljnost, a očekujem da se nametne najboljim partijama i da pomogne klubu u pohodima ka novim trofejima.

Bilja Obradović novi portparol?Konferenciju za medije u Humskoj 1 u ulozi portparola vodila je poznata novinarka Biljana Obradović, koja se i ranije pojavljivala na događajima crno-belih kao prijatelj kluba. Ovaj put Obradovićeva je izgleda za stalno zauzela ovu poziciju, iako je za mesto portparola kluba proteklih dana najavljivan Ivan Tešanović, novinar TV Prva. Ovim je tabor Partizana, pored direktorke marketinga Snežane Filipović, pojačala još jedna atraktivna plavuša.

Zadovoljan obavljenim poslomTrener fudbalera Partizana Vuk Rašović izjavio je da je zadovoljan jer je uspeo da među svoje pulene dovede željena pojačanja.- Grbić je bio moja želja i bili smo u kontaktu poslednjih mesec dana. Želeli smo da dovedemo dva dobra bočna igrača i to smo uspeli s njim i s Malbašićem. Grbić je trenutno u disbalansu s ostatkom ekipe i zato će morati dve nedelje da se posveti fizičkoj pripremi kako bi mogao da konkuriše za mesto i što više doprinese timu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track