KRNETA: Ne bežimo od uloge favorita!

LIGA EVROPE

KRNETA: Ne bežimo od uloge favorita!

Fudbal -
Ne bežimo od uloge favorita i uvežbavamo taktičke zamisli stručnog štaba - rekao je Krneta

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Jovan Krneta rekao je danas da se njegova ekipa za duel sa IBV-om u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa sprema kao i za svaku drugu utakmicu.

"Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Ne bežimo od uloge favorita i uvežbavamo taktičke zamisli stručnog štaba. O protivniku ne znamo mnogo toga, pretpostavljam da ćemo tokom narednih dana pogledati snimke koje budemo imali i uvideti njihove slabe strane kako bi ih što bolje iskoristili", rekao je Krneta za klupski sajt.

Krneta je kazao da on i njegovi saigrači ne osećaju tenziju zbog velikog očekivanja navijača.

"Navijači svake godine očekuju velike uspehe. Na leđima nosimo određeni teret jer smo nekoliko godina bez titule i verujem da ćemo to u novoj sezoni prekinuti. Svaki početak je težak, ali ne osećamo tenziju. Stariji igrači dosta pomažu mlađima da se na najbolji način skoncentrišemo i pripremimo za meč", kazao je Krneta.

Utakmica između Zvezde i IBV-a igraće se u četvrtak od 20.30, a prvi dan prodaje ulaznica obeležila je velika gužva na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana.

"Čuo sam za gužve na blagajni. Svesni smo kakva očekivanja navijači imaju od nas u novoj sezoni i učinićemo sve da zajedno sa njima, odnosno uz njihovu podršku osvojimo domaće trofeje i postignemo što zapaženiji rezultat u Evropi", rekao je Krneta.

On će se naći u timu posle skoro godinu dana bez takmičarske utakmice.

"Mislim da smo kao ekipa kvalitetniji u odnosu na prošlu takmičarsku godinu. Na ličnom planu očekujem više uspeha. Spreman sam i fizički i psihički za nove izazove. To sam pokazao i na prethodnih pet utakmica koje smo odigrali na pripremama", kazao je Krneta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track