NINKOVIĆ: Saznaću sve o Černomorecu, ali o tom potom
Foto: Crvena Zvezda

Mirne glave na revanš

NINKOVIĆ: Saznaću sve o Černomorecu, ali o tom potom

Fudbal -
Žreb je bio dobar, nismo dobili Udineze ili Briž i sada treba mirne glave da se spremamo za revanš na Islandu

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković rekao je danas da očekuje da u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv ukrajinskog Černomoreca, ali je istakao da igrači prvo moraju da se skoncentrišu na revanš duel sa islandskim IBV-om.

Crveno-beli su sinoć na svom stadionu pobedili IBV sa 2:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija. Istim rezultatom Černomorec je kao domaćin u Odesi savladao moldavsku Dačiju.

"Video sam da je Černomorec bliži sledećem krugu, kao i mi, posle pobede od 2:0 u prvom meču. Mislim da je najvažnije biti skoncentrisan na revanš sa IBV-om, jer ništa nije gotovo i oni nisu naivna ekipa. Islanđani će se boriti u revanšu kao da je 0:0 i zato ne smemo da pričamo mnogo o trećem krugu kvalifikacija", kazao je Ninković za klupski sajt.

Ninković, koji je dugo godina igrao za kijevski Dinamo, najavio je da će iskoristiti sve svoje ukrajinske kontakte da sazna što više o ekipi Černomoreca.

"Nema sumnje da ću biti na raspolaganju stručnom štabu za sve podatke i detalje oko ukrajinskog tima. Mogu da saznam dosta toga, ali o tom potom. Žreb je bio dobar, nismo dobili Udineze ili Briž i sada treba mirne glave da se spremamo za revanš na Islandu. Kad dođe vreme, saznaćemo sve što je potrebno o Ukrajincima", dodao je Ninković.

Revanš duel Crvene zvezde i IBV-a igra se sledećeg četvrtka na Islandu.

Mečevi prvog kola treće runde kvalifikacija igraju se 1. avgusta, a revanši su sedam dana kasnije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track