STIŽU DELIJE: Odesa u znaku Zvezde
Foto: Aleksandar Radonić

STIŽU DELIJE: Odesa u znaku Zvezde

Fudbal -
Očekuje se da crveno-beli večeras imaju podršku oko 500 navijača, zajedno sa pristalicama Spartaka koji su najavili dolazak iz Moskve

ODESA - Fudbaleri Crvene zvezde imaće solidnu podršku večeras u meču protiv Černomoreca. Više od 200 Delija biće uz svoje miljenike, a oko stotinak navijača najavilo je i dolazak iz Moskve.

Radi se o fanovima ruskog Spartaka, pripadnicima navijačke grupe "Fratrija" koja je u bratskim odnosima sa Delijama. Za navijače Crvene zvezde biće izdvojen poseban sektor na stadionu koji prima više od 34.000 ljudi, negde oko 400 mesta.

Čelnici Černomoreca očekuju pun stadion, pa su iz tog razloga i odredili cenu karata koja iznosi 5 evra. Prodaja ide odlično, tako da se očekuje pristojno popunjen stadion.

Kao što smo juče i najavili domaći navijači organizovani u grupu "Južni front" očekuju prijateljski odnos sa Delijama pošto su i oni povezani sa "Fratrijom". Naime, većina žitelja Odese proruski je orijentisano, pa je sasvim normalno što više navijaju za Spartak, nego recimo za kijevski Dinamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track