DVA PIKA: Jovanović i Milevski zatvaraju pijacu

Zvezdi potrebni krilni igrač i napadač

DVA PIKA: Jovanović i Milevski zatvaraju pijacu

Fudbal -
Dragan Džajić i dalje održava kontakt s Milanom Jovanovićem, dok je Ukrajinac bliži Beogradu nego odlasku u Livorno

Sa njima su prvaci.Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je novinarima u Odesi da mu nedostaje još nekoliko igrača da kompletira igrački kadar za novu sezonu. Iako to nije hteo otvoreno da kaže, posle dovođenja štopera najveći problem su levi krilni igrač i napadač. Crveno-beli rešenje za te dve pozicije vide u Milanu Jovanoviću i Artemu Milevskom.Predsednik Dragan Džajić nije želeo da putuje u Odesu baš iz razloga što je u četvrtak imao sastanak s Milanom Jovanovićem. Poznato je da je Lane velika Džajina želja, ali isto tako da ima ljudi u rukovodstvu crveno-belih koji žele da izbuše taj transfer, o čemu je Džajić pre desetak dana pričao za Kurir.Trenutno, Milan Jovanović nije ni bliže ni dalje od Marakane. Iskusni fudbaler još nije odlučio hoće li se vraćati u srpski fudbal, mada ga je poziv Dragana Džajića zagolicao. Nakon što je zbog dogovora s porodicom odbio da ode u kineski Šandong, Lane Jovanović se nije oglašavao u javnosti, ali je održavao kontakt s Draganom Džajićem.- Dok nisam pričao s Džajićem, uopšte nisam pomišljao o povratku u srpski fudbal. Zvezda je uvek Zvezda - rekao je tada Lane Jovanović.Drugo Zvezdino veliko pojačanje trebalo bi da bude Artem Milevski. Belorus s ukrajinskim pasošem ima ponudu crveno-belih, razgovarao je s čelnicima kluba telefonom dok je Zvezda bila u Odesi. Detalji dijaloga nisu poznati, ali ako je verovati ukrajinskim medijima, Milevski je bliži Zvezdi nego Livornu. Ovaj napadač smatra da bi uz svog prijatelja Miloša Ninkovića u Crvenoj zvezdi mogao da vrati karijeru na pravi put.

Svaki dan se čuje s Ninkovićem... Artem Milevski
Svaki dan se čuje s Ninkovićem... Artem Milevski

Karte u prodajiCrvena zvezda odredila je cene karata za revanš meč treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca. Prodaja počinje u ponedeljak, a cene su 300 dinara za severnu i južnu tribinu, 400 za istočnu i 600 za zapadnu. Utakmica će biti igrana u četvrtak u 20.30 časova na Marakani, a sudiće je Artur Soares iz Portugala.

LIČNA KARTAMilan Jovanović- rođen pre 32 godine u Bajinoj Bašti- ima suprugu Natašu i sinove Lazara, Dušana i Miloša- igrao za Vojvodinu, Šahtjor, Lokomotivu, Standard, Liverpul, Anderleht- proglašen za najboljeg igrača belgijskog prvenstva 2009. godine- u Liverpul došao na zahtev Rafe Beniteza, a iz kluba otišao zbog Roja Hodžsona- za Srbiju odigrao 44 utakmice i dao 11 golovaLIČNA KARTAArtem Milevski-rođen pre 28 godina u Minsku- neoženjen, bio u vezi s nekoliko poznatih Ukrajinki- igrao za Jeminu, Obuhiv i Dinamo- proglašen za najboljeg fudbalera Ukrajine u sezoni 2009/2010.- nosilac ordena trećeg stepena majstora Ukrajine- za A selekciju Ukrajine odigrao 50 utakmica i dao osam golova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track