Vuk Rašović: Hoću da mi igrači nadmaše Grobare!

LIGA ŠAMPIONA: Trener motiviše svoje fudbalere

Vuk Rašović: Hoću da mi igrači nadmaše Grobare!

Fudbal -
Meč s Ludogorecom (20.45) odrediće Partizanu put kroz ovosezonsku evropsku scenu, dolazak pojačanja i visinu budžeta za prelazni rok

Kao finale!Fudbaleri Partizana večeras (20.45, RTS 1) protiv bugarskog prvaka Ludogoreca igraju meč koji će mnogo toga odrediti u tek započetoj sezoni. Sanja se pobeda koja bi mogla da približi tim Ligi šampiona i preko potrebnim parama, ali i novim igračima, jer je potencijalnim pojačanjima poručeno da će rasplet kvalifikacija odrediti budžet za završnicu prelaznog roka.Trener Vuk Rašović veruje da njegovi igrači mogu iznenaditi Bugare.- Ludogorec je favorit, ali mi ćemo pokušati da ga iznenadimo. Imamo aktivan rezultat, na našoj strani je i domaći teren. Voleo bih da ekipa bude ta koja će igrom davati impuls navijačima za jaču podršku, a ne da se dogodi obrnuto - rekao je Rašović.Od protivnika Rašović ne očekuje da odustane od svog stila igre.- Verujem da će igrati u istom sastavu iz prvog meča jer su u prošlom kolu bugarskog prvenstva izašli s drugom postavom. Mislim da se neće braniti, to nije njihov stil igre. Oni su favoriti zato što dve godine igraju zajedno, veoma su iskusna ekipa, a ne treba zaboraviti ni njihovog bogatog gazdu, koji može da kupi bilo kog igrača, dok smo mi prinuđeni da stvaramo.Prihod od prodatih ulaznica dele fudbalski i košarkaški klub.

Liga šampiona- 3. kolo kvalifikacijaRevanš mečeviMakabi TA - Bazel 19.00 (prvi meč 0:1)Steaua - Dinamo T. 19.45 (2:0)Maribor - Apoel 20.00 (1:1)Skenderbeu - Karagandi 20.30 (0:3)Fener. - Salcburg 20.45 (1:1)Partizan - Ludogorec 20.45 (1:2)Grashopers - Lion 21.00 (0:1)SredaHafnarfjordur - Austrija 18.00 (0:1)Zenit - Nordsjeland 18.00 (1:0)Šerif - Dinamo Z. 19.00 (0:1)Metalist - PAOK 19.00 (2:0)Elfsborg - Seltik 19.45 (0:1)Plzen - Nome 20.00 (4:0)Legija - Molde 20.30 (1:1)Varegem - PSV 20.45 (0:2)

Bolji od BugaraNajbolji fudbaler omladinskih prvaka Evrope Aleksandar Mitrović biće u timu za meč s Ludogorecom.- Gledao sam sve utakmice u kvalifikacijama i mogu reći da je bilo teže u Litvaniji kraj televizora nego da sam bio na terenu s ekipom. Pričao sam sa trenerom Rašovićem i rekao mu moje mišljenje da je Širak bio bolja ekipa od Ludogoreca - rekao je Mitrović.

Ostani, Mitre!Sportski direktor Partizana Albert Nađ juče je jedinom članu omladinske reprezentacije iz crno-belog tabora uručio poklon kao znak pažnje za osvojenu evropsku titulu.- Želim ti da što duže budeš s nama - rekao je Nađ predajući Mitroviću klupsku plaketu.Mitrović je ponovio da ga odlazak u inostranstvo ne opterećuje i da će sigurno odigrati cele kvalifikacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track