HIT: Kimi je novi trener igrača Partizana!
Foto: Saša Pavlić

Crno-beli imaju dva šefa struke

HIT: Kimi je novi trener igrača Partizana!

Fudbal -
Niko od Đurićevih saradnika nije se oglasio povodom oduzimanja trake Marku Šćepoviću ispred južne tribine; Kimi: Ako Šćepović bude imao 30 uklizavanja, onda će zaslužiti dve trake

Svet se čudi, a Đurić ćuti...Partizanova sramota dobija svakog dana neku dopunu. Junaci poslednje epizode su članovi uprave, koji ćute, ne usuđuju se da izađu sa stavom o skidanju trake vicekapitenu Marku Šćepoviću. Uplašeni za sebe i svoje pozicije, ne oglašavaju se povodom novog incidenta ni saopštenjem, a na telefonske pozive ne odgovaraju.Savet za sledeći meč Kada se sve uzme u obzir, zaključak je da je istinski šef stručnog štaba u Humskoj Kimi Radisavljević. Ovaj navijač zna koliko puta igrač treba da ukliza po utakmici, ko zaslužuje da bude na terenu, kada i gde treba održati konferenciju za novinare...- On, ako na sledećoj utakmici, a siguran sam da hoće, pošto je dobar momak, pokaže svoje maksimalno zalaganje i napravi 30 uklizavanja, siguran sam da će zaslužiti da nosi traku Partizana - rekao je Radisavljević na temu svojih očekivanja od sledeće partije Marka Šćepovića.Zahvaljujući Jutjubu snimak incidenta obišao je planetu i svi su jednodušni u oceni da je događaj tipičan primer nasilja, u kojem čak i država saučestvuje ćutanjem tužilaštva.- Nisam mu uzeo traku. On je meni dao traku - jasan je Radisavljević.Ko treba da odgovaraNezvanični trener kluba zna gde ne treba tražiti krivca za neuspeh. Pri tome, pokušava da oduzme sebi značaj koji ima.- Trener nikako nije kriv. Uprava? Ko sam ja da procenjujem odgovornost, ali čim im se skandiraju određene parole, trebalo bi da se zapitaju.

MUP ispituje „slučaj traka“Ministarstvo unutrašnjih poslova ispitaće sve okolnosti incidenta na stadionu Partizana, izjavio je državni sekretar u MUP Srbije Vanja Vukić.- MUP će ispitati da li je lice koje je ušlo na stadion imalo i neko odobrenje od uprave Fudbalskog kluba Partizan da stoji na mestu na kojem se nalazilo, kao i sve okolnosti koje su dovele do tog slučaja - rekao je Vukić.

Grubor istrošio municijuNa revanš meču protiv Širaka, nakon odsviranog kraja, centralnu ložu na zapadnoj tribini stadiona nezadovoljni navijači zasuli su svim i svačim. Gađani su i predstavnici UEFA u inspekciji i rukovodstvo kluba, a da problem bude veći, pobrinuo se generalni sekretar Darko Grubor, koji je huliganima uzvratio huliganskim metodama. Sve bolje od boljeg, a gde je kraj?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track