NEVIĐENE MERE OBEZBEĐENJA: Hrvati stigli u Beograd!
Foto: Tanjug

Aerodrom i autoput pred opsadom

NEVIĐENE MERE OBEZBEĐENJA: Hrvati stigli u Beograd!

Fudbal -
Utakmica između Srbije i Hrvatske na programu je u petak u Beogradu

BEOGRAD - Fudbalska reprezentacija Hrvatske, koja u petak igra kvalifikacioni meč protiv Srbije, sletela je danas oko 13 sati na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".Selekciju Hrvatske dočekalo je nekoliko novinarskih ekipa, ali igrači nisu davali izjave, već su odmah ušli u autobus.Deset minuta pre njihovog polaska s aerodroma bio je zatvoren auto-put do hotela "Hajat", kao i okolne ulice ka hotelu. Oko njih je bilo tri prstena obezbeđenja i niko bez specijalnih propusnica neće moći da priđe Hajatu, ali ni hotelu Metropol, u kojem će biti smešteno 200 zvanica iz Zagreba.

Saobraćaj oko aerodroma odvijao se usporeno, pošto je prisutan veliki broj pripadnika policije i evidento je da se radi o utakmici visokog rizika.Kapacitet stadiona je zbog bezbednosti smanjen na 40.000, ali iz FSS očekuju punu Marakanu.

Selektor Hrvatske Igor Štimac održaće konferenciju za novinare večeras od 18,30 časova.Hrvatska će večeras posle 19,00 sati da odradi trening na stadionu Crvene zvezde, a utakmica je na programu u petak od 20,45 časova.

Nikolić prima fudbalske delegacije Srbije i Hrvatske

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se u petak sa delegacijom Fudbalskog svaeza Srbije i Hrvatskog fudbalskog saveza.

Predsednik Nikolić će primiti delegacije dva fudbalska saveza povodom utakmice kvalifikacija za prvenstvo sveta između Srbije i Hrvatske koja se igra sutra od 20,45 na stadionu Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track