DŽERARD: Sanjam da postanem trener Liverpula!

Razmišlja o budućnosti

DŽERARD: Sanjam da postanem trener Liverpula!

Fudbal -
Ostvario bi mi se san kada bih postao trener Liverpula, naravno, kada to mesto bude slobodno - rekao je Džerard

BEOGRAD - Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je danas da bi, kada završi karijeru, želeo da postane trener tog fudbalskog kluba.

"Ostvario bi mi se san kada bih postao trener Liverpula, naravno, kada to mesto bude slobodno. Sigurno je da su prvoklasni treneri spremni za taj posao, ali moraćemo da sačekamo. Kada dođete u određene godine, moje godine, morate ozbiljno da počnete da razmišljate o životu posle igranja fudbala", rekao je Džerard, preneli su britanski mediji.

Džerard (33), koji je produžio ugovor sa Liverpulom na godinu dana, rekao je da je počeo da razmišlja o budućnosti kada je legenda kluba Džejmi Karager na kraju prošle sezone saopštio da završava karijeru.

"Bolji bih bio na mestu menadžera, pre nego trenera, ali to može da se promeni. Sećam se razgovora sa Karagerom, kada je želeo da postane trener, ali je ipak odlučio da se bavi poslom u medijima. Biće čudno videti ga na televiziji, ali drago mi je što to radi. Tako može meni da ostavi posao trenera Liverpula", rekao je on.

Džerard će sutra predvoditi reprezentaciju Engleske u utakmici protiv Moldavije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Engleska se takmiči u Grupi H i nalazi se na drugom mestu na tabeli sa 12 bodova i ima dva boda manje, ali i utakmicu manje, od prvoplasirane Crne Gore. Ukrajina je iz šest utakmica sakupila 11 bodova, Poljska devet, a Moldavija iz sedam mečeva pet bodova. Poslednji je San Marino, koji na šest utakmica nije osvojio nijedan bod.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track