Udovičić: Abramovič u Beogradu kao fudbalski funkcioner
Foto: Tanjug

Vlasnik Čelsija u Beogradu

Udovičić: Abramovič u Beogradu kao fudbalski funkcioner

Fudbal -
Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Hrvatske, kojoj će, pored Abramoviča, prisustvovati i menadžer Čelsija Žoze Murinjo, igra se večeras od 20.45 na stadionu Crvene zvezde

BEOGRAD - Ministar sporta i omladine u vladi Srbije Vanja Udovičić rekao je da bi voleo da upozna vlasnika Čelsija Romana Abramoviča, koji će biti gost na meču, Srbija - Hrvatska, ali je dodao da on u Beograd dolazi kao fudbalski funkcioner.Pojedini beogradski mediji prethodnih dana pisali su o mogućnosti da Abramovič privatizuje Crvenu zvezdu, ali i da drugi ruski milijarderi učestvuju u vlasničkoj transformaciji ostalih srpskih klubova."Voleo bih da vidim Romana Abramoviča i da razgovaram sa njim o tome. Ovo je fudbalski spektakl, a verujem da Abramovič dolazi kao fudbalski funkcioner. Verujem i da ga interesuju pojedini igrači. U svakom slučaju, drago mi je što dolazi, to pokazuje koliki je spektakl večerašnji fudbalski meč", kazao je Udovičić.

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Hrvatske, kojoj će, pored Abramoviča, prisustvovati i menadžer Čelsija Žoze Murinjo, igra se večeras od 20.45 na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track