STOJKOVIĆ: Poželeo sam Bejlu sreću u Realu!
Foto: AP)

Nema razloga za hvalisanje

STOJKOVIĆ: Poželeo sam Bejlu sreću u Realu!

Fudbal -
Golman Partizana je otkrio o čemu je razgovarao sa novom zvezdom Reala

BEOGRAD - Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u pretposlednjem kolu kvalifikacija sa Mundijal u Brazilu selekciju Velsa rezultatom 3:0.

Od 58. minuta utakmice Vels je predvodio najskuplji fudbaler svih vremena, novi igrač Real Madrida Geret Bejl. Od momenta kada je ušao u igru, svi napadi Velsa išli su preko njega. Bejl je u nekoliko navrata snažnim udarcima iz daljine pokušao da savlada našeg golmana, ali Stojković sjajno branio svoju mrežu.

Najbolju priliku Velšanin je imao u 88. minutu meča, kada je sa nekih 40-ak metara pokušao iz slobodnog udarca da savlada golmana Partizana. "Ispalio" je projektil ka golu Srbije, lopta je nezgodno promenila pravac, ali nije uspela da prevari Stojkovića koji je sjajno intervenisao.

Golman naše reprezentacije je otkrio o čemu je razgovarao sa Bejlom po završetku utakmice.

"Čestitali smo jedan drugom, ja njemu na partiji i transferu, on meni na odbranama i pobedi. Kaže da je zapamtio kako me je savladao prošle godine u Novom Sadu i da je isti scenario pokušao i u Kardifu, a meni je drago što nije uspeo. Ili što sam ga ja u tome sprečio. Ne busam se u grudi, niti hvalim odbranom najskupljem fudbaleru minulog prelaznog roka. Još manje bih da zvuči kao fraza, ali stvarno mi je uspeh reprezentacije bio mnogo bitiniji od toga što sam iz tog duela sa Bejlom izašao kao pobednik. Da nije šutirao on probao bi neko drugi. Nema razloga za hvalisanje. Razumljivo, poželeo sam Bejlu sreću u Madridu, vrhunski je igrač i nadam se da će opravdati silan novac u njega uložen", rekao je Stojković.

http://www.youtube.com/watch?v=UGtroRDD2jA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track