OČEVIM STOPAMA: Sin Dejana Stankovića debituje za Srbiju i to protiv rodne Italije!
Foto: FSS

Naslednik

OČEVIM STOPAMA: Sin Dejana Stankovića debituje za Srbiju i to protiv rodne Italije!

Fudbal -

Stefan Stanković, najstariji sin (mlađi su Filip i Aleksandar) našeg proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića dobio je poziv selektora kadetske reprezentacije Srbije, Ilije Stolice. Kadeti se uskoro okupljaju kako bi započeli pripreme za kvalifikacioni ciklus za kontinentalno prventvo koje se 2017. godine održava u Hrvatskoj.

Stefan Stanković je vezista rođen 2000. godine i član je omaldinskog pogona Intera u kojem je njegov otac završio veliku karijeru. Član mlađih selekcija Intera je i dve godine mlađi Filip koji se odlučio da bude golman.

Stanković će se javiti selektoru Stolici za prijateljske mečeve protiv selekcije Beloruije koji su na programu 20. i 22. septembra. Početak kvalifikacija je zakazan za 26. oktobar kada Srbija igra protiv Albanije, a u grupi su još reprezentacije Italije i Makedonije. Interesantno je da je Stefan Stanković rođen u Rimu pa će ako ga selektor opet pozove imate šansu da zaigra i protiv rodne zemlje. "Da, poslao sam poziv Stefanu Stankoviću koga želim da proverim u mečevima protiv Belorusije. Kapiten je Intera u svom uzrastu, talentovan levak, ofanzivnih karakteristika. Bio je najbolji igrač mnogih turnira u dresu Intera i on je samo jedan od onih momaka koji igraju u inostranstvu a koje pratimo i želimo da vidimo u dresu Srbije. Znam da sve ima težinu, jer se radi o sinu našeg proslavljenog reprezentativca i rekordera, ali ne treba da mu stvaramo pritisak.

Radi se o momku koji ima potencijala i kao u slučaju svih ostalih mladih igrača, moramo biti pažljivi sa njegovim razvojem", oglasio se i selektor Ilija Stolica putem sajta FSS-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track