PORTUGALAC SLEDIO SRBE: Ronaldo kopirao orlove

Svetski izazov

PORTUGALAC SLEDIO SRBE: Ronaldo kopirao orlove

Fudbal -

Najbolji fudbaler sveta uključio se u akciju „zaledi se u mestu“, koju su naši fudbaleri demonstrirali na aerodromu po povratku iz Kardifa

Ti si samo bleda kopija naših „orlova“, naših „orlova“... Kristijano Ronaldo nastavio je tamo gde su stali fudbaleri Srbije u akciji „zaledi se“, koja je preko noći postala svetski fenomen.

„Orlovi“ su bili originalni, pa su se na aerodromu u Kardifu kod dečjih zanimacija razleteli i na znak svi zaustavili kao da su lutke. Sve to urađeno je u okviru „manekin čelendža“, novog globalnog fenomena čiji je cilj da grupa ljudi stoji u istom položaju. Portugalci su sledili srpske fudbalere, ali su za mesto akcije odabrali svlačionicu. U centru svlačionice bilo je mesta za samo jednu osobu - Kristijana Ronalda. Na klupama okolo poređali su se ostali fudbaleri, a zvezda reprezentacije stala je između svih njih. Ronaldo se skinuo u bokserice i zauzeo prepoznatljivu manekensku pozu. Ostatak društva bio je u ležernijem izdanju. Tako su pojedinci telefonirali, drugi pak pravili selfije, neki se istezali, bili na masaži... Snimak je za kratko vreme postao pravi hit na društvenim mrežama. Svi, naravno, komentarišu koliki je Kristijano narcis.

Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track