(VIDEO) SKANDAL I SRAMOTA: Fudbaleri Partizana izašli u majicama sa likom ubijenog Saleta Mutavog
Foto: Saša Pavlić

Neprimeren potez fudbalera

(VIDEO) SKANDAL I SRAMOTA: Fudbaleri Partizana izašli u majicama sa likom ubijenog Saleta Mutavog

Fudbal -

Fudbaleri Partizana izašli su na utakmicu 12. kola Super lige Srbije u majicama sa likom ubijenog vođe "grobara" Aleksandra Stankovića (30), zvanog Sale Mutavi, osobe koja je pravosnažno osuđena na pet godina robije zbog trgovine drogom i posedovanja oružja.

Na majici je bio lik Stankovića i potpis "Dobro pamtim sve".

Trend da fudbaleri nekog kluba odaju počast navijačima lansirali su navijači Crvene zvezde, koji su "naterali" fudbalere da nose majice sa likom ubijenog vođe Velibora Dunjića. Takođe, fudbaleri Zvezde su ranije nosili i majice podrške Urošu Mišiću dok je robijao zbog napada na policajca.

Aleksandar Stanković je u prošlosti bio navijač Crvene zvezde, a 2013. godine je pravosnažno osuđen na pet godina robije zbog trgovine drogom i nelegalnog posedovanja oružja.

U međuvremenu je postao navijač Partizana i vođa grupe "Janičari".

Javnosti je postao poznat posle napada na direktora Partizana Miloša Vazuru. Tom prilikom Stanković se nalazio u društvu Veljka Belivuka Velje i Darka Ristića Mede, koji su otpuženi da su 28. aprila ispred stadiona FK Partizan pretukli Božu Kumburovića i Nebojšu Petkovića.

Aleksandar Stanković, vođa "grobara" ubijen je u pucnjavi u Beogradu koja se oko 21 čas u četvrtak dogodila na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića u Beogradu.

Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja