POGLEDAJTE: Boston za tri sekunde postigao pet poena i srušio šampiona
Foto: AP

Trojka preko Lebrona

POGLEDAJTE: Boston za tri sekunde postigao pet poena i srušio šampiona

Košarka -
Džef Grin stotinku pre kraja meča postigao trojku preko Lebrona Džejmsa iz samog kornera i doneo svom timu veliku pobedu

MAJAMI - Jedan od najneverovatnijih mečeva u novijoj istoriji NBA lige odigran je u noći između subote i nedelje u Majamiju.

Aktuelni šampion, predvođen fenomenalnim Lebronom Džejmsom, imao je pobedu u svojim rukama pošto je tri i po sekunde pre kraja meča vodio sa 110:106. Međutim, "Deteline" iz Bostona napravile su neviđeni preokret i odnele pobedu.

Prvo je Džerald Valas postigao dva poena za 110:108 tri i po sekunde pre kraja, a potom je isti igrač faulirao Dvejna Vejda šest stotinki pre isteka vremena.

Jedna od zvezdi "Hitsa" promašio je prvo, potom namerno i drugo slobodno bacanje, a igrači Bostona uspeli su da zatraže tam-aut. Lopta je izvedena sa strane sa centra, Valas je u uigranoj akciji uposlio Džefa Grina koji je iz samog ćoška stotinku pre isteka vremena postigao senzacionalnu trojku preko Lebrona Džejmsa.

Zaista neverovatna pobeda Seltiksa.U ostalim mečevima NBA lige postignuti su sledeći rezultatiMemfis – Golden Stejt 108:90Hjuston – Los Anđeles Klipers 94:107Toronto – Juta 115:91Atlanta – Orlando 104:94Bruklin – Indijana 91:96Klivlend – Filadelfija 127:125Milvoki – Dalas 83:91Sakramento – Portland 85:96

http://www.youtube.com/watch?v=oyD6qWowchM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track