Vujošević: Žao mi je što nismo obezbedili Evrokup

Kad je Duško „nezadovoljan“ posle utakmice

Vujošević: Žao mi je što nismo obezbedili Evrokup

Košarka -
Trener Partizana hvali igrače koji su ostvarili plasman u nastavak takmičenja Evrolige

Majstori za Evropu.Košarkaši Partizana navikli su svoje navijače na uspehe, ponekad čak i nerealno visoke, a u tu kategoriju spada i ovogodišnji plasman u Top 16 fazu Evrolige.Veliki uspeh- Plasmanom u Top 16 napravili smo fantastičan uspeh. Ne znam koliko mediji smeju da ga predstave u dimenziji u kojoj jeste. Čini se kao da je neko letos obećao propast Partizana i da postoji veliko razočaranje što se to ne dešava u velikom delu javnosti i kod dela medijskih centara koji kreiraju mišljenje javnosti - kaže trener Partizana Duško Vujošević.Strateg srpskog šampiona ističe da su za ovaj uspeh najzaslužniji sami igrači - oni, iako rade u teškim uslovima, pokazuju da su privrženi klubu za koji nastupaju.

- Mislim da je to zasluga pre svega ovih igrača, koji se bore do granice samouništenja.Treba se presabratiMi smo jedino radeći i igrajući na takav način mogli da protiv klubova koji imaju veće budžete i mnogo bolju situaciju napravimo ovaj uspeh. Treba se presabrati i videti šta je, osim Tepića, još moguće uraditi. Bertansov povratak nije nešto što se brzo očekuje i ne želimo da rizikujemo - ističe Vujošević i dodaje:- Takav sam čovek, vrlo teško podnosim bilo koji poraz i možda ne mogu ovog momenta da do kraja osetim neko adekvatno zadovoljstvo i sreću što smo se plasirali među 16 najboljih klubova u Evropi, a nismo se kvalifikovali za Evrokup.

Kapiten MilosavljevićDA LI JE KECMAN VIDEO TROJKU?Šutem s više od pola terena u poslednjim trenucima susreta protiv CSKA kapiten Partizana Dragan Milosavljević nagovestio je da bi Partizan mogao da savlada Ruse, što se na kraju nije dogodilo.- Navijačima mogu da obećam da ćemo izginuti na svakom meču u nastavku takmičenja, pa šta bude - rekao je Milosavljević i dodao:- Nije više bilo vremena, bacio sam loptu i ona je ušla. Nadam se da je Kecman video trojku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track