BERTANS JE SPREMAN: Letonac ubacio 34 trojke zaredom

Čeka utakmice

BERTANS JE SPREMAN: Letonac ubacio 34 trojke zaredom

Košarka -
Postavio sam novi lični rekord sa 34 ubačene trojke zaredom. Spreman sam", poručio je Letonac

Košarkaš Partizana Davis Bertans pričekaće na povratak na parket, sa obzirom da je duel 24. kola ABA lige Solnokom odložen zbog obaveza mađarskog tima u Evročelendž kupu.

Letoncu to ništa nije smetalo da dobro trenira i kako je sam napisao na Tviteru, veoma je spreman i zadoovoljan formom u kojoj se nalazi.

"Dobar šuterski trening, postavio sam novi lični rekord sa 34 ubačene trojke zaredom. Spreman sam", poručio je Bertans putem Tviter profila.

Davis Bertans se povredio u poslednjoj, četvrtoj utakmici finala plej-ofa sa Crvenom zvezdom. Letonac je nezgodno doskočio prilikom jednog napada, u igri bez kontakta, a oči pune suza na kraju meča najavile su veliku tragediju...

Po povratku u Beograd na navijači Partizana su sjajno dočekali svog košarakaša i još jednom pokazali kakva hemija vlada između igrača i navijača crno-belih. Bertans je prvo dočekan, aplauzom, a zatim su Grobari skandirali i njegovo ime. Čak se pojavio i transparent na letonskom jeziku, na kom je pisalo “Dobrodošao kući #44″.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track